Iako je publika na CMC festivalu, koji se trenutno održava u Vodicama, u voditeljskoj ulozi navikla vidjeti Dalibora Petka, ove godine to nije slučaj.

Razumljivo je da se Dalibor, koji je ovih dana izgubio oca, malo povukao, a na festivalu smo saznali da je voditelj otkazao sva pojavljivanja, da je jako utučen i da se nalazi kod kuće s majkom.

Dalibor Petko
Instagram 

Dalibor se svojim fanovima i pratiteljima na Instagramu javio porukom u kojoj je zahvalio na podršci i izrazima sućuti.

Dalibor Petko
Instagram 

‘Hvala svima na izrazima sućuti. Nisam se stigao svima javiti, ali ovom prigodom želim zaista izraziti veliku zahvalnost na svim riječima utjehe i količini ljubavi koji ste nam uputili. Dirnut sam na koji je način tata utjecao na ljude, bilo da su ga osobno poznavali ili samo putem društvenih mreža. Mama je dobro, svi smo dobro, hvala vam na brizi’, poručio je.

Otkrio je i da će se njegova emisija ‘Dalibor Petko Show’ sutra redovno emitirati i posvetio je svom pokojnom ocu Stjepanu.

Dalibor Petko
Instagram 

‘Sutra će se redovno emitirati 'Dalibor Petko Show'. Emisiju smo snimili ranije i bilo je dvojbi trebamo li je prikazati, budući da je u njoj puno smijanja i zabave. No to je upravo ono sto je moj tata htio, da se ljudi smiju, vesele i zabavljaju i zato je moja odluka da emisija ide. Znam da je tata sigurno ne bi propustio, a ove nedjelje je posvećujem njemu’, zaključio je Petko.

CMC festival vodi njegova kolegica Edina Pršić Babić.