Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez nastavlja svoje putovanje Europom. Bena Afflecka ostavila je kod kuće i s prijateljicama istražuje ljepote našeg kontinenta.

No sve je iznenadila kada je na Pariški tjedan mode stigla uobičajenom, komercijalnom linijom. Iako inače putuje privatnim avionom, ovog je puta putovala s 'običnim smrtnicima' i, očekivano, izazvala pravu pomamu.

Jennifer Lopez
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Jennifer se ovih dana nalazi u nikad nepovoljnijoj situaciji što se tiče njezine karijere. Naime, uložila je 20 milijuna dolara u svoj novi projekt: 'This is me now', no isti je doživio nevjerojatan neuspjeh.

Film je bio naširoko kritiziran, a album su kritičari ocijenili kao 'passe' i 'flop'. Album je prodan u samo 14 tisuća primjeraka, a na Billboardovoj ljestvici je zauzeo tek 38. mjesto. J.Lo je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je također podbacila. Zbog loše prodaje karata, Jennifer je odlučila otkazati sve koncerte.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Puno se piše i o njezinom odnosu sa suprugom Benom Affleckom. Iako posljednjih mjeseci opovrgavaju glasine da se razvode, činjenica je da se on iselio iz zajedničkog doma i da su odnosi narušeni.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Jennifer Lopez