Jelena Putnik bila je kandidatkinja druge sezone 'Života na vagi' i osvojila je 50.000 kuna kao nefinalistica jer je imala najviši postotak izgubljene tjelesne mase.

U show je došla sa 112,9 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 45,2 kilograma manje nego na početku showa, odnosno došla je do 67,7 kilograma.

Na Instagramu je Jelena otkrila da je nezadovoljna s nevjerojatnim rezultatom koji je postigla.

'Kada se osvrnem na samo godinu unatrag, pa čak i manje, stvarno sam napravila lijep rezultat, a opet nezadovoljna. Nisam na kraju puta, ali ako si ne promijenim mindset i priznam si i ovaj uspjeh, putovat ću još godinama', napisala je Jelena, te nakon toga otkrila još jedno postignuće.

'Čak sam prošli tjedan uspjela navući hoodicu s finalnog tjedna 'Života na vagi' za koju sam mislila da nikad više neću obući. I opet mi nije dosta. Ok, da se ne varamo i lažemo, nisam skroz blizu mjera kao tada, ali zašto si mi ljudi ili ne želimo priznati uspjeh ili smo lijene mrcine pa samo tražimo isprike da do uspjeha ne bismo došli. Glava je baš čudo. Sva sreća, pa postoje fotke i ovakve usporedbe', rekla je.

jelena putnik
Instagram 

Prije nekoliko mjeseci progovorila je o samopouzdanju.

'Vikend je iza nas, a novi tjedan je na početku. Kako ste? Jeste li se odmorili? Jeste li dovoljno odmorni da možda ovaj tjedan napravite nešto za sebe? Znam, vrijeme je koma. Zime prave nije ni bilo, a o proljeću da ne pričam. Već smo ugazili u ljeto i ljetne temperature. Nego, dolazi toplo vrijeme, točnije došlo je. Uskoro će more tko bude imao sreće, više manje godišnji svi, a kako ste vi s ljetnim samopouzdanjem? Kako ste s odjevnim predmetima od prošle godine? Jel vas lovi ona lagana anksioznost jer dolazi vrijeme kratkih rukava, svega laganog, napisala je i dodala da nikad nije voljela ljetno vrijeme', poručila je.

'Uvijek bih se skrivala (jer kao ako se koža ne vidi, volumen što, valjda nestane) pa sam uvijek oblačila jako široko i tamno. Ok, meni je uistinu rijetko vruće pa mi nije bilo teško ispod svih tih šator krilo odjeće, ali da, nekada bih voljela da mi se malo zluftaju zastavice na rukama i nogama. Jel i u vašoj glavi već 'pola godine' pa budem sa sljedećom novogodišnjom ovo, obećajem počela raditi na sebi? Mislite si da je za ovaj godišnji prekasno? Nemojte tako. Pokrenite se, dragi ljudi. Kažu istraživanja kako za 14 dana od bilo kakve promjene počinjete se osjećati bolje', dodala je.

RTL, Instagram Kako su se mijenjali kandidati reality showa 'Život na vagi'