Tko je prvi suprug Ane Gruice? Mišićavog trenera izbacila je iz stana, a vjenčanje je trajalo 3 dana

Iako su mnogi uvjereni da je upravo Hrvoje bio Anin bivši suprug, oni se nikada nisu vjenčali.

Robert Gašpert

Glumica Ana Gruica i Boran Uglešić prošle godine imali su crkveno vjenčanje iz snova, nakon što su prije pet godina u tajnosti sklopili civilni brak.

Inače, par se vjenčao pred matičarem na Šolti nakon dva tjedna zaruka, a prije njega, ljubila je putopisca Hrvoja Šalkovića.

Par zajedno ima i 7-godišnjeg sina Marata, a u vezi su bili tri godine. Puklo je zbog nepremostivih razlika, ali ostali su u dobrim odnosima.

Story 

Iako su mnogi uvjereni da je upravo Hrvoje bio Anin bivši suprug, oni se nikada nisu vjenčali.

Naime, glumica je prvi put sudbonosno 'da' izgovorila s 27 godina. Tada se udala za tri godine starijeg osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon tri godine veze.

Marko Lukunić/PIXELL 

Zaručili su se na koncertu Zdravka Čolića, a iste se te godine, 2010., održalo itrodnevno vjenčanje u Livnu. Ipak, nakon godinu i pol bračnog života, ona je donijela odluku o rastavi braka.

Početkom veljače zamolila je svog supruga da se iseli iz njihovog stana. 'Da, istina je da više ne živimo zajedno. I moram priznati da mi nikad nije bilo ljepše u braku', rekla je tada.

Dino Stanin/PIXSELL 

Ipak, i dalje su bili u braku, a često ih se moglo vidjeti i u šetnji Splitom. Dakle, i s njime je ostala u prijateljskim odnosima. Godinu i pol nakon iseljenja, razveli su se i službeno.

Godinu nakon razvoda s Dijanom, srela je Hrvoja Šalkovića na benzinskoj postaji.

Podsjetimo, u vrijeme prekida s Hrvojem, Ana se navodno često povjeravala dr. Uglešiću i par se naposljetku zaljubio.

Instagram 

Zbog atraktivne glumice Boran je ostavio dugogodišnju partnericu Ivanu, koja se iselilla iz obiteljske kuće Uglešića i odselila u Zagreb. Ana je svojedobno za Story izjavila da Boran nije rock'n'roll zvijezda da bi se razvlačio u javnosti jer ima previše ozbiljan posao.

Fotografije sa Anine i Boranove svadbe, pogledajte u galeriji: 

Instagram, Jadran Babić Svadba Ane Gruice Uglešić