Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UNUKE JOEA BIDENA Jedna odusevila odabirom haljine, a druga...

Autor Nika Romek

Jasno je u kakvom je odnosu s djedom

  Izvor: profiemdia

Nekadašnja šefica za protokol u Uredu predsjednika Milada Privora istaknula je svojevremeno kako se 'odijevanjem pokazuje poštovanje prema instituciji'. Političari žive u svijetu u kojem je poslovan look must have. S obzirom na to da se modne granice svakog dana pomiču, ponekad i nije tako čudno ako na nekom službenom događaju bitnu osobu vidimo ponešto drugačije odjevenu. Još otkako se na inauguraciji početkom godine pojavila u patikama, bilo je jasno da Maisy Biden, unuka aktualnog predsjednika Amerike, Joea Bidena, nije pristalica konvencionalnih modnih poteza.

 joe biden Izvor: profiemdia

Ova 20-godišnjakinja je prošlog petka privukla pažnju kada se sa sestrom Finnegan pojavila u Philadelphiji s djedom. Bile su mu podrška tijekom proslave 50. rođendana tvrtke Amtrak. Dok je njezina godinu dana starija sestra Finnegan odabrala košulja-haljinu u zlatnoj boji, Maisy je bila potpuna suprotnost. Opuštene hlače, predimenzionirani sako ispod kojeg je virila majica koja je postala viralni hit. Riječ je o majici s likom svog popularnog djeda. 

Ove fotografije su bile glavna tema na društvenim mrežama, i to samog zbog tog jednog detalja. Na majici je bila fotografija Joea iz studentskih dana, na kojoj pozira u crvenoj polo majici. Joe je još 2014. godine tu istu fotografiju objavio na svom Instagramu. 'Za sve 26-godišnjake → ovakve majice kratkih rukava se polako vraćaju u modu, ali zdravstvena zaštita nikada nije izašla iz mode. Ne zaboravite na to', poslao je poruku svim mladićima.

Povezane vijesti

Prisjetimo se, Maisy je za inauguraciju odabrala haljinu koju je kombinirala s visokim Nike tenisicama, što je prilično neobičan, ali jako cool spoj za inauguracijsku večer. Baš kao i ovaj put, i tada se isticala u masi. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image