Jedna od naših najdražih i najtraženijih pjevačica itekako je Splićanka Jelena Rozga. Osvaja ljupkošću i nepretencioznom aurom glazbene zvijezde, s jakim pečatom romantične južnjačke duše. Ono što također osvaja su njezine odjevne kombinacije, koje s vremena na vrijeme podijeli na Instagramu, a koje su vrlo jednostavne a opet efektne. 

Ovo ljeto provodi u svom rodnom Splitu, gdje uz neke poslovne obaveze uživa u jednostavnom sunčanju, kupanju i druženju s omiljenim joj ljudima. Kao što pokazuje svakim odabranim outfitom, Jelena za nastupe najčešće odabire elegantne i zavodljive stajlinge, a u slobodno vrijeme njeguje vrlo chic i casual modni izgled koji se doista isplati kopirati. Najupečatljivije outfite donosimo u galeriji.

Instagram 2021

Jelena je u posljednjih godinu i pol često u Splitu, ponajviše zbog pandemije koronavirusa.

'Ne sjećam se kada sam toliko dugo u kontinuitetu boravila u svome Splitu. Dane sam provodila kao i većina ljudi, uglavnom u kući, odlascima u dućan i šetnjama svog psa Ringa. Inače sam osoba koja voli boraviti kući pa mi taj dio nije toliko teško pao, no u karanteni sam kuhala više nego inače pa sam shvatila da sam čak i dobra kuharica. Ono što je bilo neprestano u mom stanu, a tako je i uvijek, jest glazba. Čim ustanem, uključujem glazbene kanale. Odmah me dignu i čine mi dan ljepšim. Moram priznati da mi je u posljednjih 25 godina ovo najveća i najdulja pauza od posla, ali bila sam aktivna u planiranju, i što se tiče novih pjesama i koncerata koje čekam s golemom radošću', rekla je u razgovoru za Story.

Pazanin, Rozga i Jole
Instagram 

Od tog se razgovora promijenilo samo jedno. Jelena u Splitu sada ima i društvo novog partnera, chefa Ivana Pažanina. 

Mediji su ih spajali, oni su opovrgavali, a Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole ove godine u ožujku su u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' izjavili da bi glazbenica i jedan od omiljenih domaćih chefova bili idealan par. A, kako kaže stara narodna poslovica: 'Gdje ima dima, ima i vatre'. Naime, Story.hr je od izvora bliskog Jeleni i Ivanu doznao da su njih dvoje već neko vrijeme sretni i zaljubljeni.