Ovaj odjevni komad naći će se na listama želja svih trendseterica. Jasno nam je i zašto.

Voluminozna jakna trendi ljubičaste nijanse osvaja na prvu, a u njoj ne možete proći neprimijećeno.

Dio je nove H&M kolekcije u suradnji s vremešnom ikonom stila Iris Apfel, koja je potkraj prošle godine proslavila svoj stoti rođendan.

Apfel je kolekcijom željela poručiti što modnom svijetu predstavlja njezina unikatna persona. Kroz mantru 'više je više, manje je dosadno' i svojom osebujnom osobnošću, Iris ne mareći za pravila sivom svijetu daje šarenilo, unosi dašak života u svakodnevicu koja se ponekad čini dosadnom i skreće pozornost na to da trebamo uživati u sitnicama.

Napušteni kiosk, na raskrižju Klaićeve ulice i Trga Republike Hrvatske, spomenik je nekim davnim danima kada je služio kao tramvajska postaja, a zatim kao mjesto gdje smo, u prolazu, kupovali dnevne novine. Legendarni zagrebački kiosk sada je dobio novo ruho kakvo zaslužuje.

Napušteni zagrebački kiosk dobio novo ruho u stilu nove Iris Apfel x H&M kolekcije
promo 

Šareni kiosk oživjet će zagrebačke ulice, baš kao što će ulice zašareniti ekscentrična kolekcija puna upečatljivih detalja koju je za H&M kreirala Iris Apfel - ulicama će pokloniti dašak svog unikatnog stila, ali i mnogo nepobjedive životne energije koju svi priželjkujemo.

Ljepotu starog i zaboravljenog kioska istaknut će ilustracije Filipa Jerkovića koncipirane kao naslovnica i stranice magazina s osebujnom Iris Apfel u glavnoj ulozi, kao i djelić njezine sjajne kolekcije koju je kreirala za H&M.

Kolekcija Iris Apfel x H&M slavi 100. rođendan jedinstvene kreatorice stila, a bit će dostupna na www.hm.com od 31. ožujka 2022.