Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJKA ELONA MUSKA U 74. GODINI POZIRALA U KUPAĆEM: Nekad je s djecom bježala od muža zlostavljača, sad uživa

Autor Lucija Makovica

Maye Musk, majka Elona Muska, pozirala je u kupaćem kostimu na naslovnici 'Sports Illustrated Swimsuit'.

 Maye Musk, majka Elona Muska ima 74 godine.jpg Izvor: Instagram

Majka Elona Muska jednim je potezom uspjela oduševiti mnoge. Bivša manekenka Maye Musk pozirala je u 74. godini u kupaćem kostimu na naslovnici 'Sports Illustrated Swimsuit' i malo je reći da izgleda sjajno.

U jednodijelnom kupaćem kostimu s naborima i naušnicama u obliku palme stajala je ponosno pokazujući svoje tijelo, a sve s ciljem da razbije sve društvene norme vezane uz starenje i ono što je dopušteno u određenim godinama.

'Moja prva reakcija bila je da tako nešto nikad nisam mogla zamisliti, jer zašto bi netko na naslovnici imao ženu od 74 godine, pogotovo u kupaćem kostimu', rekla je Maye.

 Maye Musk pozirala je u kupaćem Izvor: Instagram

'Mislim kako će ovo učiniti da se žene u sedamdesetim godinama osjećaju ugodnije kada plivaju, kao i žene u dvadesetima i tridesetima. Kada žene odu na plažu, pomalo smo sramežljive u vezi svojih tijela, ali muškarci hodaju okolo, izgledajući užasno i nije ih briga', dodala je.

Maye, koja je karijeru započela kao model, a kasnije postala nutricionistica i ranije je govorila o starenju.

'Prošla sam kroz različite faze svog života u kojima sam bila odbačena, razočarana i to vam jednostavno uzima samopouzdanje. Onda jednostavno morate prijeći preko toga. Pa evo, imam 74 godine, sretnija sam nego sam ikada bila i nije me briga i nitko me ne vrijeđa jer - ne želiš vrijeđati baku. Poanta je da su ljudi zaista dobri prema meni u ovoj fazi, ali zašto im je trebalo toliko dugo?', zapitala se jednom prilikom.

Rekla je kako je naučila mijenjati svoje okruženje i ukloniti negativne utjecaje iz svog života, međutim, da bi došla do toga morala je proći deset godina mučnog braka s inženjerom Errolom Muskom s kojim je dobila troje djece. Prvo sina Elona, zatim sina Kimbala i kći Toscu.

Dobro je poznato kako je Elonov otac maltretirao Maye, ali i doslovno natjerao da prekine kontakt sa svojom obitelji. Nije se mogla razvesti od njega jer tadašnji zakoni Južne Afrike nisu smatrali kako je to dobar razlog za razvod. Tek je nakon 10 godina uspjela izaći iz braka, a te prve godine kada je bila sama s djecom bile su teške.

I sama je priznala kako je bila prisiljena pustiti djecu da se 'snalaze' jer je pokušavala izgraditi svoju karijeru. 'Nikad se nisam brinula kako će se snaći u životu. Nisam imala vremena za to', rekla je i otkrila kako su joj djeca pomogla u vođenju nutricionističke klinike, posebno Elon. Zbog ove izjave nazvali su je nemarnom i sebičnom, ali njezina djeca su joj zahvalna na takvom životnom putu.

Inače, Maye se zbog djece preselila nazad u Kanadu, a tamo su joj pomagali u tome da razvije svoj posao i radi na doktoratu te su svi radili za vrijeme studiranja. Priznala je i kako joj nije teško palo, kao nekim roditeljima, kada su njezina djeca odselila od kuće jer je uživala i imala puno slobode, koju ranije nije mogla iskusiti.

Osim što je odgojila troje vrlo uspješnih ljudi, Maye je i sama postigla velike stvari. Pojavila se na pakiranju žitarica, bila je zvijezda kampanje Virgin America, a glumila je i u spotu glazbene dive Beyonce.

Ni u svojoj 74. godini ne želi usporiti tempo i još je tražena za manekenske kampanje. 'Ne planiram usporavati. Moja majka je radila do svoje 96. godine. Samo se zagrijavam', rekla je jednom prilikom.

Više fotografija Maye Musk pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image