Stajlinzima modnih influencerica posljednjih nekoliko mjeseci nerijetko dominiraju trendi cipele koje su jednostavne i ugodne poput balerinki. Riječ je o ljetnoj verziji mokasinki koje su osvojile trendseterice.

Takozvane slip-on mokasinke, kao kombinacija trendi papuča i klasičnih cipela, uspjele su zaintrigirati veliki broj 'it' djevojaka, a za popularnost ove obuće brojni vide krivca u talijanskom brendu Gucci.

Kada je dizajner Alessandro Michele, na čelu s Guccijem, predstavio slip-on verziju kultnih cipela Horsebit, nije trebalo dugo da modna javnost prigrli njegov 'izum', a taj primjer slijedili su i brojni drugi brendovi poput JW Andersona.

Glavna im je odlika što sprijeda izgledaju kao obične mokasinke dok su straga potpuno otvorene, poput papuča pa se vrlo lako nose i kombiniraju s različitim odjevnim komadima što svojim stajlinzima dokazuju modne ovisnice s Instagrama.

Tražite li cipele za ljeto, u galeriji pogledajte naše prijedloge najljepših sandala koje će obilježiti godišnje doba koje je pred nama.

zara Idealna obuća za ljeto