Prošle su godine obožavatelji jedne od najomiljenije serije svih vremena, legendarnog 'Seks i grada', čekali samo jedno - izlazak nadolazećih nastavaka 'And Just Like That', 23 godine nakon kraja prikazivanja serije. 

Nakon podvojenih mišljenja o prvoj sezoni, trenutno se snima druga. Paparazzi su već uslikali glavne zvijezde na setu u New Yorku, a tako i otkrili zanimljivu kreaciju koju Sarah Jessica Parker, lik Carrie Bradshaw, nosi u jednoj od epizoda.

Riječ je o haljini dizajnerice Vivienne Westwood koju je Carrie nosila u filmu 'Sex and the City' iz 2008. godine kada se trebala udati za Facu te kada je se on uspaničio i pobjegao u limuzini. 

Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood
Profimedia 

Originalna haljina u novom je izdanju dobila i plavi, svilenkasti dodatak kao i rukavice uz koje su stigle i salonke u istoj boji. Također, ovoga su puta izostavili dramatični veo koji je nosila na vjenčanju, ali pernati dodatak na glavi su ostavili. 

Inače, autorica ‘Seksa i grada’, koja je glavni lik Carrie Bradshow temeljila na sebi, iskreno je rekla da se više ne može poistovjetiti s njom.

'Neugodno sam iznenađena zbog mnogo odluka donesenih u novoj seriji. HBO je Sarah Jessici Parker i Michaelu Patricku Kingu dao franšizu iz raznih razloga i ovo su smislili. To više nisam ja. Carrie je završila kao luckasta žena koja se udala za jako bogatog tipa. To nije moja ili priča nekih mojih prijateljica. Ali, eto, televizija ima svoju logiku', ustvrdila je nakon što je prva sezona nastavaka ugledala svjetlo dana. 

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis snimaju drugu sezonu 'And Just Like That...'
Profimedia 

Neki su kritizirali lošiju modu od očekivanog, drugi komentirali kako su likovi 'poglupljeni'. Također, puno kritika dobio je i izgled glavnih glumica, no sasvim neopravdano jer - žene prirodno stare.

'Takvo nešto se nikada ne događa kada su muškarci u pitanju. Sjedim s Andyjem Cohenom koji ima glavu prekrivenu sijedom kosom i on je izvrstan. Zašto je za njega to u redu? Ne znam što da kažem ljudima', izjavila je glumica. 'Skoro pa imam osjećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne same sobom. Kao da uživaju u tome da nas boli to tko smo danas, bez obzira na to biramo li starjeti prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osjećamo bolje. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što mogu učiniti? Da prestanem starjeti? Da nestanem?', ljutito je ranije zaključila glavna protagonistica Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker tumači lik Carrie Bradshaw
Profimedia 

Ovo nije bio prvi put da se glumica dotakla iste teme, već je to učinila još 2019. godine u intervjuu za časopis Elle. 'Ne znam što mogu uraditi po pitanju starenja. Da, starim. Bože, sve vrijeme starim. Kao one svijeće koje vidite u ubrzanim videima. Što bih mogla učiniti? Da izgledam kao ludača?', rekla je tada.

A i njezina kolegica na seta, Kristin Davis, osvrnula se na sve ružno što je čula o sebi u posljednje vrijeme. 'Moram priznati, i dalje boli', rekla je. Upravo je zato, zajedno s kolegicom Parker odlučila izbjegavati medijske napise. 'Sarah i ja smo trenutno u medijskom 'blackoutu''. Cynthia je snažnija pa joj samo prenesemo: 'Kaži nam kasnije što su napisali o nama', priznala je glumica.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon snimaju novu sezonu 'And Just Like That...'
Profimedia 

Istaknula je kako je teško nositi se s paparazzima koji je konstantno proganjaju kako bi dobili njezinu lošu fotografiju, fotkanu iz lošeg kuta.