Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način i pritom okupio najbolje od modne i umjetničke scene.

Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, sinoć se održao događaj godine i iščekivana dodjela Elle Style Awards.

_DSC8580-7.jpg
Prahir 

Osim brojnih poznatih dama, veliku pažnju ukrale su domaće influencerice, a jedna od njih je i Marjeta Kessler poznatija kao @lolalolica na Instagramu.

Marjeta Kessler s turbanom na dodjeli Elle Style nagrada 2022.
Robert Gašpert 

Marjeta je odjenula malu crnu haljinu do koljena uz koju je iskombinirala crne čizme na petu.

Klasičnu crnu haljinu osnažila je Prahir statement nakitom, zlatnom ogrlicom, prstenom i naušnicama s motivima krokodila.

Marjeta Kessler nosila je Prahir zlatni nakit s motivima krokodila
Instagram, @vukusiclara 

Ipak, najviše se isticala zbog crnog turbana koji je dodao egzotični izgled cjelokupnom outfitu i doveo je na listu jedne od najbolje odjevenih na dodjeli Elle Style nagrada 2022. godine.

Sudeći po viđenom ove važne modne večeri, sezona šljokica je otvorena, a neke se dame još uvijek ne odvajaju od sandala. Minice, haljine s prorezom, ali i moćna odijela, vodila su sinoć modnu igru, kao i jači make-up i upečatljivi modni dodaci poput visećih naušnica, pa i kapuljača te turbana.

Najbolje odjevene žene na dodjeli Elle Style nagrada 2022. godine
Robert Gašpert 

Inspirirajte se u našim galerijama za nadolazeće evente koji će se sigurno naći u vašem kalendaru tijekom najčarobnijeg mjeseca u godini.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio