Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

STIGAO JE '5 DO 12' Danijela Pupovac ima program za top formu

Storyjeva suradnica, fitnes trenerica Danijela Pupovac, koja stoji iza popularnog programa 'Promijeni se', sada je osmislila novi program uz kojeg nema izgovora za ne započeti novo poglavlje u životu. 5 do 12 naziv je programa namijenjenog onima koji su svjesni da je vrijeme da se pokrenu, ali još ne znaju kako. Za Story.hr Danijela je otkrila detalje ovog fitnes programa

Izvor: Instagram

Ovo je program za one koji žele ZAPOČETI svoju promjenu. Za one kojima je potreban opako dobar rezultat za zadržavanje motivacije i nastavak transformacije. Ovo je za ekipu koja zna da je sita, ali ne zna otkud bi krenula. Za one koji ne mogu ovako više, ali ne znaju kako dalje. Za one koji su umorni, nemotivirani, nezadovoljni i sebi debeli. Oni koji kažu da idu na dijetu od sutra, a to sutra ne dolazi. Za one koje odjeća žulja, za one kojima se bedra taru, za one koji čekaju da ljeto završi. Za one koji si ne vjeruju, da i ovaj put neće podbaciti. 5 do 12 program, za one kojima je već 12 i 5, postaje Sam Svoj Coach.


Kako sam sebe voditi u promjeni? Nije dovoljno samo reći da ćeš krenuti na dijetu od ponedjeljka, morat ćeš puno toga naučiti. Koja dijeta u moru dijeta? Kako biti zauvijek discipliniran u treningu? Što sve trebaš znati o svom najvećem savezniku, hormonalnom sustavu? Što kad opet (is)padneš, kako se vratiti? Kako nastavljati kad se umoriš, kad ti dosadi?

Program se sastoji od 5 radionica. Online treninzi će biti dodijeljeni po ispunjenom upitniku i fizičkoj spremi. Tvoj dnevnik prehrane svaki dan će pregledavati nutricionistica. Prijavljivat ćeš se redovno u Slack app. Odgovarat ćeš nekome, jer u mršavljenju ne možeš biti šef i zaposlenik u isto vrijeme.

Povezane vijesti

Znanost je dokazala, ekstremni programi i veliki rezultati motivirat će nas i dati samopouzdanje te želju za nastavljanje. A uvijek ide nastavljanje, fitness je zauvijek.

Dovoljno mala investicija da saznaš možeš li ovaj put ovo. (4 tjedna, MOŽEŠ ovo). Dovoljno strog program za veliki rezultat. Već provjeren sustav koji djeluje. Saznat ćeš što je moguće za tebe s pravom podrškom i kad daš svoje najbolje.

Iz ovog programa ćeš izaći lakša, energičnija i naoružana PRAVIM informacijama. ZNAT ĆEŠ da je moguće za tebe, imat ćeš dokaze. Imate ćeš znanje, volju, samopouzdanje i energiju za dalje, a dobit ćeš i plan prehrane za nastavljanje.

Izbor Urednika

Royals