Godina koja je pred nama definitivno je u rukama predstavnika horoskopskog znaka Strijelac, pogotovo kada su financije u pitanju.

Već u siječnju Mars prelazi u vaš znak, i podiže financije na novu razinu. Od veljače do lipnja, a kako će se vidjeti rezultati vašeg rada, a vi ćete uživati ​​u plodovima koje će donijeti vaši uspjesi... Ova godina će premašiti vaša očekivanja!

Ljubav

Godišnji horoskop za 2022. ne predviđa značajnije promjene na ljubavnom polju. Voljeli biste poletjeti, ali ćete ipak morati ostati na zemlji. Za to će se skoro cijelu godinu brinuti kvadrati Jupitera i Neptuna, kao i oporbeni Mars u njegovom drugom dijelu. Kako ne biste zalutali u svijet iluzija, prvo pogledajte činjenice, i ostanite mirni i trijezni. Vrlo je važno da imate realan odnos prema sebi i drugoj strani. Ako u tome uspijete, sve će vam dobro proći. U tome će vam pomoći dobar Saturn Vodenjaka koji će vam svako malo prizemljiti misli. Nemojte se žaliti jer će vam to u konačnici biti zdravo. Dobra Venera ojačat će vaš ljubavni život od 3.5. do 29.5, od 12.8. do 6.9, a posebno od 17.11. do 11.12.

Godišnji horoskop za Strijelce za 2022
Instagram 

Posao

Što se karijere tiče, ovo će biti prosječna godina. Vjerojatno ćete se malo ulijeniti, a neki bi mogli i graditi kule u zraku. Opozicioni Mars u Blizancima (od 21. kolovoza do kraja godine) oduzet će vam energiju, stoga svakako sve dobro isplanirajte i uštedite energiju kako biste sve mogli. Dvije pomrčine u vašoj prirodnoj 6. kući radnog mjesta 30.4. i 8.11. donijeti će neke vijesti na radno mjesto, ali ne one koje bi uvelike utjecale na vas i vaš status. Prilagodite se i vozite mirno.

Novac

Početak godine donosi nestabilnu financijsku situaciju, no Saturn u vašoj drugoj kući obećava poboljšanje već u veljači. Nastavite pametno štedjeti i ulagati, a situacija će se sigurno popraviti. Otvorena je šansa za nasljedstvo, vjerojatno neka imovina. Potrošit ćete mnogo novca na svoju obitelj. Budite oprezni s rizičnim ulaganjima.

Obitelj

Vaša se obitelj ove godine širi, bilo da se radi o vjenčanju ili vjenčanju koje će spojiti dvije obitelji. Nova i neobična iskustva naučit će vas važnim lekcijama. Iznenađenja dolaze od djece ili partnera, a to će vam pomoći da se izvučete iz monotonije u kojoj ste već neko vrijeme. Kada su u pitanju obiteljski odnosi, budite fleksibilni ako želite da vaš odnos sa svima ostane dobar.

Zdravlje

Zbog aktivnog društvenog života i brojnih obaveza, ne stignete se posvetiti pravilnoj prehrani, što može utjecati na vaše zdravlje.