Taylor A. Humphrey najbolji je dokaz da ne postoji loša ideja kada je biznis u pitanju jer su ljudi danas očito spremni masno platiti najnevjerojatnije stvari.

Vjerojatno ste milijun puta bili u situaciji gdje ste s prijateljima ili poznanicima raspravljali o imenu njihovog budućeg djeteta, a ako je vaša ideja više puta prihvaćena, čestitamo, mogli biste imati zavidnu dozu talenta uz pomoć kojega se može fino zaraditi.

Već spomenuta Taylor radi upravo to - predlaže imena za djecu i na tome zarađuje vrtoglave iznose. I ne znamo zvuči li luđe činjenica da po 'odrađenom poslu' zaradi i više od 1000 eura ili to da je netko doista spreman tolike novce dati nekome mu odabere ime za dijete, ali živimo u poprilično suludim vremenima u kojima je sve manje onoga što nas je u stanju iznenaditi. 

A ako ste slučajno pomislili kako je Taylor iznimka, gadno ste se prevarili jer je ovo posao koji polagano, ali sigurno cvate. Taylor definitivno nije jedina koja zarađuje na dječjim imenima, ali je svakako jedna od uspješnijih. Samo prošle je godine ova 33-godišnjakinja odabrala ime više od sto djece i time zaradila impresivnih više od 150 000 dolara

Za sebe kaže kako je stručnjakinja za marketing, društvene mreže i brendiranje, a zahvaljujući izgrađenoj reputacijidanas neke usluge naplaćuje više od 10 000 dolara. I dok je to ponekad doslovno smišljanje jednog imena, ima i slučajeva kada slaže cijeli spisak prijedloga, a nije joj strano ni kopanje po rodoslovnom stablu u potrazi za nekim neobičnim starim imenom koje je nekada davno među precima postojalo

Mnogo je onih koji, kada čuju za priču nje i njoj sličnih, kažu kako prodaju maglu, no, bilo to istina ili ne, činjenica je da ovim neobičnim zanimanjem zarađuje i više no pristojne iznose. Pa ako vam ne nedostaje kreativnosti i kvalitetnih ideja, tko zna, možda je vrijeme da zgrabite priliku i razmislite o promjeni karijere. Jer osim malo vremena, zapravo ništa ne možete izgubiti.