Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆENJE OD 150.000 DOLARA: Najskuplji hotel na svijetu egzotičan je i onima koji si mogu priuštiti sve, evo kako izgleda

Najskuplji hotel na svijetu nalazi se u otočnoj državi Sveta Lucija.

 St Lucia.jpg Izvor: Shutterstock

Mnogi će se složiti da pojam o tome što je skupo, a što pristupačno ovisi o tome s koliko novca raspolažete, no što ako ste milijarder koji si može priuštiti gotovo sve što zamisli?

U tom slučaju vam više ni najveći luksuz ne predstavlja nešto posebno pa je vaše prohtjeve sve teže zadovoljiti. U tom slučaju potražit ćete nešto zaista posebno i veoma egzotično.

Upravo to možete pronaći u najskupljem hotelu na svijetu koji se nalazi u maloj otočnoj državi Sveta Lucija koja se nalazi na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana. Uvjetno rečeno, nalazi se u državi, budući da ovaj luksuzni hotel nije građevina- već podmornica pa će tako probrana ekipa koja je spremna za jedno noćenje izdvojiti 150 tisuća dolara spavati u podmorju.

Naravno, sama činjenica da se nalazi ispod vode, iako impresivna, nije dovoljna da se zadovolje istančani ukusi onih koji su navikli na samo najbolje pa će tako sretnici koji si mogu priuštiti ovakvo iskustvo uživati u smještaju s pet zvjezdica, a dobit će i usluge privatnog kapetana, chefa i batlera. Do podmornice će ih prebaciti gliserom, a postoji i opcija prebacivanja helikopterom.

Lover's Deep luksuzna podmornica najskuplji je hotel na svijetu
Izvor: YouTube

Kako bi se gostima osigurala posvemašnja privatnost, osoblje je smješteno na drugom kraju podmornice u kabinama koje su zvučno izolirane, a ako bi posjetitelji poželjeli neku drugu lokaciju u predivnom karipskom podmorju, želja će im biti ispunjena.

Osim mogućnosti da kroz prozore gledaju nevjerojatne prizore jednog od najljepših podmorja na svijetu, posjetitelji će uživati i u luksuzno uređenom interijeru. U samom srcu podmornice nalazi se apartman za dvoje ljudi u kojem se nalazi dvostruki krevet, kao i tuš prikladan za dvije osobe.

Dnevni boravak koji se nalazi na nižoj razini ima mali, ali udoban prostor za sjedenje s nekoliko kauča i fotelja, a omeđen je staklenim zidovima kako bi gosti mogli uživati u pogledu na bogati podmorski život.

Naravno, tu je i poseban jelovnik na kojem se nalaze dekadentna jela poput kavijara, čokoladnog fondua i kamenica, a za posjetitelje je osiguran i doručak u krevetu sa šampanjcem.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image