Posebnu pažnju privukla je bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso koja je u kreacijama domaćih dizajnera ponosno prošetala modnom pistom i pokazala zašto i dan danas nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica. Na humanitarnoj modnoj reviji u čast ženama oboljelim od raka dojke prošetala je i glumica Mia Begović, a veliki pljesak publike zaradila je graciozna dama i zastupnica u Hrvatskom Saboru Sabina Glasovac.

'Veliko mi je zadovoljstvo što već 6. godinu zaredom, od samih početaka, sudjelujem u ovom projektu. Prvenstveno zbog toga što radimo nešto plemenito i dajemo podršku onim ženama koje se bore s rakom dojke', istaknula je Sabina Glasovac te poručila svim ženama: 'Prevencija je pola zdravlja. Činite samopreglede, idite na preventivne preglede jer svaka osma žena u Hrvatskoj oboli od raka dojke. Danas je to netko vama blizak, a sutra to možete biti vi.'

Sabina Glasovac na City modus reviji
Storypress 

Solidarnost i podršku ženama koje se bore s jednom od najasmrtonosnijih bolesti današnjice iskazale su i operna diva Antonella Malis, bivša rukometašica i predsjednica RK Lokomotiva Klaudija Klikovac Bubalo, akademska slikarica Deniss Grgić i brojne druge. Ovacije publike pripale su damama oboljelim od raka dojke iz udruge Pink Life koje su po modnoj pisti prošetale u pratnji glazbenika Bojana Jambrošića, televizijskog voditelja Dalibora Petka i bubnjara grupe Pravila Igre Gorana Beloševića.

Emotivnu modnu večer svojim nastupima su upotpunili glazbenici Matija Cvek i Eni Jurišić koji su zajedno izveli popularnu pjesmu Trebaš li me. Prisutne su oduševile i glazbenice Kim Verson i Marija Mirković, dok je Bojan Jambrošić svojim hitom ne Govori da me znaš punu dvoranu podigao na noge. Završna izvedba pjesme Neka cijeli ovaj svijet operne dive Antonelle Malis ovoj je večeri dala posebnu čar.

U reviji su uživale brojne osobe iz političkog, društvenog i sportskog života među kojima i potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Mislav Herman, član uprave Hrvatske pošte Siniša Šukunda, ugledni liječnik Marko Kisić i drugi.

Modna revija City Modus održala se šestu godinu zaredom, s misijom što većeg zajedničkog podizanja svijesti o važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja raka dojke, ali i pomoći oboljelim i liječenim ženama od ove bolesti. Sav prihod od humanitarne revije City Modus namijenjen je udruzi Pink Life za pomoć ženama oboljelim od raka dojke u njihovoj najvažnijoj životnoj borbi.

'Zdravlje nema cijenu. Moramo biti prvi na braniku, moramo pomagati i upozoravati na važnost preventivnih pregleda. Zahvaljujući jednom takvom pregledu ja posljednjih pedeset godina imam majku. Zahvaljujući jednoj ovakvoj akciji ja sam otišla na preventivni pregled i zato sam sada ovdje s vama', istaknula je glumica Mia Begović.

Mia Begović na City modus reviji
Storypress 

Na ovogodišnjoj reviji s humanom misijom svoje kreacije je predstavilo 13 hrvatskih dizajnera i modnih brandova među kojima su brend Botun, Vibela design, multibrand store Calico, I do vjenčanice i večernje haljine, dizajnerski nakit Cyber look, nakit Dalia made, Katarina Mamić design, Ivana Jurić design, vjenčanice Ljubav, vjenčanice Nikolina, brand Boujee kao te dvije gošće iz Bosne i Hercegovine - atelje Olgica Đikić i brand Ma cherie.

Humanitarna modna revija City Modus održala se u organizaciji Ive Loparić Kontek i Hane Tabaković ispred Eventum spectaculuma, a pod visokim pokroviteljstvom pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva RH.