Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOMINIRAJTE NAJBOLJE ZA ŽUTI OKVIR 2020.

Pozivamo pojedince, tvrtke, ustanove i organizacije da nominiraju projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce, koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja.

 Izvor: AMZ

National Geographic Hrvatska i tvrtka AdriaMediaZagreb, nastavljaju i ove godine projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje, kako bi potaknuli zanimanje ljudi za učenjem i sudjelovanjem u održivom razvoju, da se počnu aktivno primjenjivati njegove odredbe i smjernice, da se vrednuju, cijene te prepoznaju iskoraci koje u tome smjeru čine pojedinci, institucije i organizacije.

Stoga pozivamo pojedince, tvrtke, ustanove i organizacije da nominiraju projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce, koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja.

Goran Ladišić vas poziva!

Pogledajte

00:53
Goran Ladišić vas poziva!
Na kraju 2020. godine na svečanoj dodjeli uručit ćemo priznanja pojedincima, timovima, tvrtkama, institucijama, organizacijama, udrugama, amaterima i profesionalcima koji su znakovito pridonijeli u jednom od 17 ciljeva održivog razvoja.
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

Na kraju 2020. godine na svečanoj dodjeli uručit ćemo priznanja pojedincima, timovima, tvrtkama, institucijama, organizacijama, udrugama, amaterima i profesionalcima koji su znakovito pridonijeli u jednom od 17 ciljeva održivog razvoja:

Ne siromaštvu

Ne gladi

Dobro zdravstvo

Kvalitetno obrazovanje

Rodna jednakost

Čista voda i kanalizacija

Obnovljiva i pristupačna energija

Dobra radna mjesta i dobra gospodarstva

Inovacije i dobra infrastruktura

Poništenje nejednakosti

Održivi gradovi i zajednice

Odgovorna uporaba resursa, održiva potrošnja i proizvodnja

Zaštita podneblja i borba protiv klimatskih promjena

Održivi oceani

Održivo iskorištavati tla i šume i skrbiti o bioraznolikosti

Mir i pravednost

Globalno partnerstvo za održivi razvoj

Lejla Nanuk vas poziva!

Pogledajte

01:05
Lejla Nanuk vas poziva!
Nominirajte svoje kandidate – pojedinca, tim, tvrtku, instituciju, organizaciju ili udrugu – za svaku od ovih kategorija i prijedloge i primjere s obrazloženjem šaljite na [email protected] do 20. studenog ove godine.
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

Ivan Mrvoš vas poziva!

Pogledajte

00:42
Ivan Mrvoš vas poziva!
Borite se s nama za očuvanje planeta!
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

Borite se s nama za očuvanje planeta!

Još samo dva dana za nominiranje!

UPUTE ZA NOMINACIJE

Nominirajte svoje kandidate – pojedinca, tim, tvrtku, instituciju, organizaciju ili udrugu – za svaku od ovih kategorija i prijedloge i primjere s obrazloženjem šaljite na [email protected] do 20. studenog ove godine. Stručni žiri će među vašim prijedlozima odlučiti tko je dobitnik Žutog okvira u navedenim kategorijama za 2020. godinu. To su prave, najznačajnije celebrity osobe u našoj zemlji i za njih se treba znati, treba se čuti za njih i odati im priznanje.

Magazin

Royals