Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Same chances

'Ne bih se trebala skrivati od akni'

Autor M.A.
Autor M.A.

Uklonila šminku i ugasila filtere

Izvor: Instagram

Iako je kao misica sudjelovala na brojim natjecanjima ljepote širom svijeta, 24-godišnja Velšanka Lauren Parkinson na vrhuncu karijere doživjela je pravu dramu. Naime, tijekom jednog od spomenutih natjecanja u Mianmaru, njezine akne su se iznenada počele pogoršavati, a budući da je zbog prirode posla konstantno okružena svjetlima objektiva, Lauren se odlučila za drastičan korak, piše Mirror.

Naime, protivno savjetu dermatologa, misica je svoju kožu počela skrivati ispod debelog sloja šminke, no kako kaže, njezino samopouzdanje je polako, ali sigurno počelo opadati. 'Posjetila sam liječnike i oni su isprobali sve moguće vrste antibiotika koji jednostavno nisu djelovali', otkrila je Lauren u razgovoru za spomenuti tabloid. Zbog problematične kože u jednom je trenutku htjela samo nestati kako bi sakrila svoje probleme s kožom ispod šminke i filtera na društvenim mrežama.

Ipak, hrabra je manekenka pokazala iznimnu količinu hrabrosti te je sada pokazala svoje pravo lice, a kako ističe, ostala je iznenađena reakcija ljudi. 'Ne bih se trebala skrivati od akni. Kriva sam za preuređivanje fotografija i težnje da budem savršena na Instagramu, sve dok jednog dana nisam odlučila da više ne mogu tako', napisala je misica pa dodala kako je puno njezinih prijateljica imalo problema s prištićima, no ona nikad nije imala takvu kožu.

Izvor: Instagram

'Stres da se fotografirate u takvom izdanju ispod ogromnih količina šminke je bio gotovo neizdrživ, no morala sam izaći na pozornicu', pojasnila je. Ipak, naposljetku joj je terapija pomogla tako da danas nema problema s upalama već samo pokoji ožiljak i mrlju. Zbog specifične situacije koja joj je obilježila život, odlučila se na ovaj korak kako bi mladim djevojkama pružila utjehu te da znaju kako se to uistinu događa svima.

'Radila sam bez šminke i neke od stvari koje sam čula su doista gadne. Sjećam se kako sam čula jednu ženu da poziva svoju kćer da vidi kako mi je lice odvratno. Kako lijek djeluje tako da se akne pogoršavaju prije nego se stanje krene popravljati, bilo mi je užasno. Društveni mediji samo otežavaju sve, jer se često nameće visok standard, a ljudi postaju sve površniji', zaključila je za kraj.

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije

loader