Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljetne zaruke i fotografije za pamćenje. A što odjenuti?

Malim savjetima do savršenih fotografija

Koliko je važna pažljivo odabrana odjeća za ljepotu fotografija vaših zaruka vidljivo je na brojnim lijepim fotografijama koje nas inspiriraju. A ljeto je posebno godišnje doba koje zbog svojih posebnosti traži udobnu i prozračnu odjeću, a opet zaruke zahtijevaju odjeću koja će biti prikladna tako važnom događaju. Savjet fotografa je od velike važnosti, zato razgovarajte dovoljno unaprijed sa svojim fotografom i o modnim opcijama.

Uskladite ih s mjestom fotografiranja, osobnim stilom, dobom dana ali i preporukama. Pa je tako važan savjet da djevojke razmisle o lepršavim haljinama. Jer osim što su ugodne za nošenje one pružaju i osjećaj pokreta na samoj fotografiji. Dobro pristaju različitim tjelesnim građama što ih i čini jednom od najboljih modnih opcija. Vezano uz odabir boja i motiva preporuka su neutralne boje, nježne nijanse ružičaste, sivo plave, zagasito zelene, krem i naravno sve nijanse bijele boje. Također je savjet da ne pretjerujte s motivima, nježni akvarel motivi su dobrodošli ali nikako snažni grafički print detalji.

Za dečke vrijedi preporuka modne jednostavnosti – bijeli T-shirt ili košulja u kombinaciji s trapericama ali i lagana ljetna odijela svjetlih nijansi. Za klasičare tu je i uvijek odlična kombinacija tamno plave, bijele i zlatnih detalja ali i preporuka da modni odabir uskladite kao par.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Mihoci Studios

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image