Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je čarobna vjenčanica u kojoj se JLo udala u Las Vegasu

Autor Martina Rafaeli

Jennifer Lopez na vjenčanju s Benom Affleckom je zablistala u vjenčanici iz najnovije kolekcije modnog čarobnjaka Zuhaira Murada, bliskog prijatelja slavne mladenke

 Zuhair Murad LOOK9_.jpg Izvor: Zuhair Murad

Jennifer Lopez i Ben Affleck proteklog su se vikenda napokon vjenčali. U bračne su vode (napokon) uplovili jednostavnom ceremonijom održanom u kapelici u Las Vegasu, nedugo nakon ponoći. Kao u filmu! Ali dok se samo na prvi pogled ovo vjenčanje činijednostavnim, jedno od onih luckastih za koje se parovi uglavnom odluče u trenu, ovo je vjenčanje ipak bilo planirano, vjenčanje koje se iskreno željelo. A jedna od potvrda zasigurno su i modni putfiti koje je Jennifer Lopez odabrala. Radi se o čak dvije haljine. Prva haljina, ona s potpisom Alexandera McQueena, haljina je u kojoj je JLo došla na vjenčanje, haljina koja je samo na prvi pogled jednostavna. Bijele boje, bez rukava i raskošne teksture, haljina je to o kojoj se puno govori jer je mladenka natuknula da se radi o haljini iz filma koju je čuvala jako dugo. I dok čekamo da netom vjenčana zvijezda otkrije iz kojeg je filma njoj toliko važna haljina ističemo ovaj primjer kao odličan “nešto staro” detalj!

 Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia

Ali vrijeme je otkriti potpunu ljepotu vjenčanice u kojoj se slavna Lopez i udala! Trenutak pred samu ceremoniju par je iskoristio za zadnje uređenje a sama se mladenka u garderobi kapelice presvukla u haljinu s potpisom modnog čarobnjaka – Murada Zuhaira. Iz njegove je najnovije bridal kolekcije odabrala model koji je u lookbooku predstavljen pod brojem 9, model koji će baš kao i sve ostale haljine iz kolekcije tek biti dostupne u salonima vjenčane mode. Haljinu odlikuje čarobna silutea od transparentne čipke, dugački rukavi, otvorena ramena s naglašenim dekolteom, te izuzuteno popularan bridal trend – bodice korzet. Jennifer Lopez izgled je zaokružila dugačkim velom koji se savršeno spojio i s njezinom pažljivo odabranom frizurom.

 Zuhair Murad LOOK9.jpg
Vjenčanica Zuhaira Murada u kojoj se udala Jennifer Lopez
Izvor: Zuhair Murad  Zuhair Murad LOOK10.jpg Izvor: Zuhair Murad

Za sve one kojima se nametnulo pitanje - zašto baš Zuhair Murad, odgovor se krije u dugogodišnjoj suradnji slavne JLo i dizajnera, koji kao jedan od najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri ističe pojavu Jennifer Lopez na Met Gala crvenom tepihu 2010. Nakon toga njihova je suradnja postala neraskidivom. Zuhair Murad je 2020. objavio luksuznu knjigu o vlastitom modnom stvaralaštvu u kojoj se nalaze i riječi slavne Jennifer koja je istaknula kako su oni zajedno stvorili brojne nezaboravne trenutke, i kako mu se divi kao muškarci i kao dizajneru, a odabir vjenčanice za vjenčanje s Benom Affleckom potvrda je iskrenog prijateljstva.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image