U Varaždinu je otvorena nova Croatia poliklinika, jedna od najmodernijih u sjevernom dijelu Hrvatske koja se izdvaja po tehnološki najsuvremenijim uređajima i opremom za dijagnostiku i liječenje. Vrhunski tim liječnika i medicinskih stručnjaka na čelu s voditeljicom poliklinike dr. med. Tine Slunjski Rutić, pacijentima iz Varaždina i okolice pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti na jednom mjestu, bez čekanja.

Croatia poliklinika Varaždin
promo 

"Radujem se suradnji s kolegama, stručnjacima koji će se zajedno sa mnom predano brinuti o svakom pacijentu, pružajući im zdravstvenu uslugu koju zaslužuju. Svojim iskustvom želimo unaprijediti kvalitetu skrbi u Varaždinu i okolici. Naš fokus bit će na holističkom pristupu pacijentu, gdje ćemo pažljivo analizirati individualne potrebe svakog pacijenta i prilagoditi terapije prema najnovijim medicinskim saznanjima. Želimo postati sinonim vrhunske medicinske skrbi, pridonošenjem inovacijama i tehnologiji, te stalnim usavršavanjem našeg tima. Pacijenti mogu očekivati da će biti tretirani s poštovanjem, razumijevanjem i pažnjom, uz osiguranje najmodernijih dijagnostičkih i terapijskih pristupa“, rekla je dr. med. Tina Slunjski Rutić.

Croatia poliklinika Varaždin
promo 

U varaždinsku Croatia polikliniku uloženo je tri milijuna eura, a među pomno odabranim naprednim uređajima renomiranih proizvođača kojima je poliklinika opremljena posebno se izdvajaju novi digitalni RTG uređaj, napredni digitalni mamograf, četiri najnovija sofisticirana ultrazvuka te suvremeni digitalni dermatoskop. Pacijenti u poliklinici svakoga dana mogu obaviti sistematski i preventivni pregled, male kirurške zahvate, laboratorijske pretrage te specijalističke obrade iz područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.

Croatia poliklinika Varaždin
promo 

"Najnovija tehnologija kojom raspolažemo pruža visoku preciznost i učinkovitost u dijagnostici, povećavajući mogućnost ranog otkrivanja bolesti", dodaje Slunjski Rutić.
Croatia poliklinika, tržišni lider u privatnom zdravstvu, kontinuirano unapređuje zdravstvenu skrb u Hrvatskoj. Dorotea Bosilj, specijalistica radiologije dodala je: "U novoj poliklinici imamo sve - od najmodernijeg digitalnog uređaja do vrhunskih inženjera medicinske radiologije. Pacijenti mogu obaviti sve potrebne preglede u jednom danu, što je neprocjenjivo u ubrzanom ritmu svakodnevnog života“.

Croatia poliklinika Varaždin
promo 

Ova poliklinika, osma u nizu, pridružuje se drugim gradovima poput Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke, Osijeka i Zadra, nudeći vrhunsku zdravstvenu skrb u sjevernom dijelu Hrvatske. Više informacija o dostupnim uslugama možete pronaći na web stranici Croatia poliklinike.

*promo