Domaća pjevačica Jelena Rozga godinama ima isti broj kilograma, a unatoč problemima sa štitnjačom, zavidnu liniju duguje i uglavnom mediteranskoj prehrani.

2006. godine Jeleni je otkrivena hipertireoza, a prije nekoliko godina i tahikardija, no problemi sa štitnjačom nisu jedini zaslužni što njezina vaga već godinama pokazuje istu brojku.

Jelena Rozga na dodjeli nagrada Cesarica
Robert Gašpert 

'Moji problemi sa štitnjačom ne dopuštaju mi da se udebljam ni pola kilograma', priznala je jednom prilikom.

'Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitnjače. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpjevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini, a i dalje skoro dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom', zaključila je pjevačica.

'Ima nešto i do genetike i toga što živim pored mora. Štitnjača me ponekad baš zna zezati, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva', rekla je Rozga.

Između ostaloga je rekla i kako je nekoliko sati provedenih na pozornici odličan način da se ostane u formi i bude u dobroj kondiciji, a priznala je i kako joj je tijekom izolacije zbog pandemije proradila štitnjača kada je prestala s treninzima i tako šokirala tijelo. Prema savjetu trenera, nastavila je vježbati kod kuće.

Dio koji zanima mnoge, s obzirom na njezinih 57 kilograma i unatoč problemima sa štitnjačom, njezine su prehrambene navike. Jelena je otkrila kako, unatoč tome što je veliki gurman, pazi što jede i nastoji da joj obroci budu lagani i zdravi. Jede, kaže, nekoliko puta dnevno, ali uvijek malene porcije, a ponekad se i njoj zna dogoditi dan kada je po pitanju prehrane opuštenija no inače.

Najviše joj odgovara mediteranska kuhinja pa povrće, ribu i voće najčešće jede, a priznala je kako joj je posebno drago pečeno kestenje.

Više fotografija Jelenine savršene linije, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Ivo Čagalj/PIXSELL Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica