Najpoznatija Loto djevojka, Suzana Mančić dugo se smatra jednom od najljepših žena u regiji, a iako je već dobrano zagazila u sedmo desetljeće, plijeni pozornost svojom karizmom i njegovanim izgledom.

Međutim, ni Suzana nije imuna na probleme koji muče i brojne druge žene pa je tako jednom prilikom otkrila da se prenerazila kad je vidjela fotografije s jedne svadbe i primijetila da se skupio višak kilograma. 

Kako je smršavjela Suzana Mančić
Instagram 

‘Nikada neću zaboraviti. Bio sam na svadbi. Kad sam vidjela fotografije, bila sam tako ljuta na sebe. Sve sam slike poderala i hvala Bogu nemam ih’, otkrila je ona.

Tad je imala 89 kilograma i odlučila je pozabaviti se svojom linijom. Cilj joj je bio 15 kilograma manje.

Navodno je prvih 11 kilograma skinula već za mjesec dana, a nakon toga je smršavjela još 4 kilograma.

Ističe da se višak, posebno u menopauzi, najviše nakupljao oko trbuha. Stoga se okrenula jednoj vrsti keto dijete koja se sastojala od dva praškasta obroka i večere, što je i bila ideja ove ljepotice.

Suzana Mančić
Instagram 

Suzana, koja ne skriva od javnosti ništa što radi, već je ranije otkrila kakva joj je prehrana pomogla da skine čak 15 kilograma.

Dan uvijek počinje toplom limunadom i suplementima, a zatim slijedi bogat i ukusan doručak.

'Jutro uvijek počinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata koji imaju sve potrebne minerale i vitamine. Pijem isto za ručak', ispričala je Suzana.

Doručak Suzane Mančić nešto je što bi svatko poželio za dobar početak dana. Na njenom tanjuru ima mjesta i za tostirani kruh s kajganom, ali ne zaboravlja ni salatu od krastavaca i rajčice.

'Tko radi ne boji se gladi. I ne zaboravite doručak, važan je', poručila je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu.

Otkrila je tom prilikom i što jede za večeru.

'Večera dolazi kao nagrada: puna zdjela mješavine zelene salate, komad ribe ili odrezak', opisala je Suzana svoju prehranu dok je bila na dijeti.

Poslužila se i neobičnim trikom koji je vidjela od Moskovljanki, jer je jedno vrijeme živjela u Rusiji.

Kako je smršavjela Suzana Mančić
Instagram 

'Viđala sam Moskovljanke kako dotjerane hodaju ulicom i jedu krastavac', otkriva.

Zašto su kiseli krastavci izvrsni saveznici za postizanje idealne težine?

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteina, vrlo malo masti i dijetalnih vlakana. Isto tako, ova ukiseljena salata bogat je izvor minerala, uključujući željezo, kalij, natrij i fosfor. Također sadrže vitamine, kao što su vitamini C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

Više fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji: 

Instagram Suzana Mančić jedna je od najpoznatijih loto djevojaka s ovih prostora