Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Kako nam sada 4711 Echt Kolnisch Wasser može pomoći

Kolonjska voda, može učiniti više

Izvor: promo

Posljednjih je tjedana nedostajalo dezinfekcijskih sredstva, redovito pranje ruku je na rasporedu i higijena je glavni prioritet. Mäurer & Wirtz se također nekoliko puta pozabavio ovom tematikom - i to s dobrim razlogom: budući da njihova visokokvalitetna kolonjska voda 4711 Echt Kölnisch Wasser ne samo uvjerava osvježavajućim mirisom, već i sastojcima koji imaju dezinfekcijska sredstva.

Izvor: promo

Otkrivamo kako i žasto vam 4711 Echt Kölnisch Wasser pomaže u ovim vremenima.

Pažljivo usklađeni kvalitetni sastojci i esencijalna ulja ne samo da imaju zanimljiv miris - u početku su kolonjske vode imale i medicinsku korist. Sastav uključuje između ostalog ružmarin koji djeluje antibakterijski i umirujuće i lavandu koja pomaže u stresnim situacijama. Visoki udio alkohola - za kojeg se zna da je desinficijens - također čini efekt čišćenja.

Osvježavajuće maramice od 4711 sadrže 79%, kolonjska voda 86% alkohola - tako da imaju posebno osvježavajući i umirujući učinak na naša tijela, a istovremeno djeluje i kao dezinfekcijsko sredstvo.

Izvor: promo

Jer nam treba malo psihičkog odmora: kratka (i zanimljiva) povijest 4711 Echt Kölnisch Wasser

Već više od 225 godina 4711 Echt Kölnisch Wasser poznat je po svojim blagotvornim učincima na tijelo, um i dušu kao i po osvježavajućem mirisnom sastavu. Goethe, Napoleon i Katarina Velika su se zakleli u njega - pa i danas tradicionalni miris, čiji je sastav do danas ostao dobro čuvana tajna, uvjerava bezbrojne obožavatelje Kelna.

Mirisnu kuću osnovao je Wilhelm Muehlens, koji je svoju fabriku otvorio 1792. godine u Kelnu, Glockengasse 4711. Tu je i nastao njegov Eau de Cologne i odatle putovao u ikonskoj Molanus boci kao suvenir s mnogim francuzima u susjednu zemlju - i napokon širom svijeta. U sljedećim desetljećima i stoljećima 4711 je pisao povijest parfema. 4711 Echt Kölnisch Wasser je sada dostupan u 65 zemalja svijeta - a druge brendove mirisne kuće - TABAC i Tosca - također su našle svoje mjesto u portfelju Mäurer & Wirtz.

Tradicionalna mirisna kuća 4711 iz 18. stoljeća stoji i danas - i podsjeća nas da miris može stvoriti povijest.

Najčitanije

Najnovije

loader