Prateći aktualne globalne beauty trendove u kozmetičkoj industriji, fokusirajući se na bio fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, vodeći poljski Beauty brend ZIAJA, jučer je u krugu odabranih novinara predstavila odličnu kolekciju proizvoda namijenjenu njezi suhe i dehidrirane kože. Nazvana po jedinstvenom i inspirativnom gradu u Poljskoj (gdje je prije 30 godina započela uspješna Ziaja priča) GdanSkin linija nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom.

Kultni beauty brend ZIAJA predstavila svoj ljetni hit
nikola zoko 

Kako bi dočarali ljepotu Gdanska, u HÖGL shopu Ilica 12, sagrađen je 'grad' u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina ovog baltičkog grada. Arhitektonski elementi i rad rukama savršeno se uklapaju u ovogodišnju kolekciju modnog brenda HÖGL, koji svojim dizajnom slavi ljepotu Bauhaus proizvodnje.

Kako su spojeni moda i ljepota, Bauhaus filozofija i najprepoznatljivije arhitektonske vizure grada Gdańska jučer su vidjeli zaljubljenici u oba brenda, Ziaju i Högl, među kojima su bile glumice Matija Prskalo, Mirta Zečević, Barbara Vicković, direktorica direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić i mnogi drugi.

Kultni beauty brend ZIAJA predstavila svoj ljetni hit
nikola zoko 

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje,
dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Odlikuje je jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

Kultni beauty brend ZIAJA predstavila svoj ljetni hit
nikola zoko 

Glavni sastojci: Morski kolagen koji je prirodni protein u obliku koji je topljiv u vodi. Ova
kozmetika jača proteinske i lipidne strukture kože, reducira dubinske i površinske bore,
zadržava vodu u epidermisu i pruža trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

U Ziaja GranSkin liniji, koju su jučer oduševljeno isprobali svi uzvanici nalaze se osvježavajuća SPA RELAX kupka gel, uljni piling za tijelo s mrvicama ljuski školjki, iluminizarući balzam za tijelo i hidratantna krema za ruke.