Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Neda Ukraden: 'Ponosim se time što nema silikone'

Otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Izvor: Story

Neda Ukraden, iznimno popularna regionalna pjevačica koja nakon pola stoljeća karijere sjaji gotovo jednako kao na početku, i ne prestaje oduševljavati svojom ljepotom i mladenačkim izgledom, nedavno je proslavila 70. rođendan. U razgovoru za Blic otkrila je tajnu svoje ljepote na pragu osmog desetljeća života te je priznala kako je ponosna na to što nema ugrađene silikone.

Povezane vijesti

Neda je kazala kako nikada nije išla 'pod nož' zbog ljepote, već je uložila puno truda i rada kako bi izgledala i osjećala se dobro. Zbog toga se već desetljećima pridržava strogih beauty pravila, no u tome joj je, priznala je, ponešto pomogla i dobra genetika.

Evo živog dokaza da žena i bez tih umjetnih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda

'Ono što sam nasljeđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvjesnu prednost - ali sve dalje je vježbanje. Imam svoje vježbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i prehrana, rad, duh, energija, njega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih umjetnih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda', priznala je pjevačica.

U održavanju zdravlja i i ljepote svakako joj pomaže i to što živi na Crnogorskom primorju, gdje u ljetnim mjesecima redovito odlazi na plažu, pliva i sunča se, a svoj duh i dobro raspoloženje, kazala je, puni provodeći vrijeme u razgovoru sa stanovnicima. Srce joj ispunjava i druženje s njezino troje unučadi, Aleksandrom, Nedom i Dušanom.

'Budući da sam jedinica, i mnogo sam patila što nemam brata ili sestru, moja velika želja je bila da imam više djece. Ali moja kći mi je rođenjem troje divne djece, unučića, ispunila tu želju', rekla je pjevačica.