Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Mornari se vraćaju u grad!

Autor Ivo Parać
Autor Ivo Parać

Dobro došli na palubu! Seksi momci u kapetanskim odorama pozivaju vas da otkrijete sve čari senzualnih muških jesenskih parfema koji jedva čekaju uploviti u sljedeću luku. Kako mirišu? Na morske dubine, egzotične začine i plemenite drvenaste esencije

Izvor: Press

Ako postoji modni dizajner koji je od prugaste majice napravio cijelu ikonografiju, onda je to Jean-Paul Gaultier. Njegov tamnoplavi Le Male, jedan od najprodavanijih muških parfema svih vremena, dobio je nasljednika. Ako je Le Male mornar, onda je novi Le Male Parfum njegov kapetan. Zreliji, jači, veći i snažnijega karaktera, novi intenzivni mužjak miriše na lavandu, kao i prethodnik, ali uz orijentalne, drvenaste i note vanilije. No on je samo povod da odemo u svijet muških parfema koji već tamnim nijansama bočica najavljuju svoj karakter: senzualan, snažan, postojan i intenzivan.

Bleu de Chanel, Cool Water, Guerlain L’Homme Idéal i Acqua di Gio samo su neki od legendarnih muških parfema koji su nedavno dobili snažnije inačice, najčešće s oznakama Parfum, Intense, Extreme ili Infinite kao u brendu Boss. Iako sadrže i svježe note, njihova je jača strana intenzitet koji je dobiven orijentalnim, drvenastim i začinskim notama. Nekada su mornari brodovima dopremali egzotične esencije cedrovine, sandalovine, crnog papra, tamjana, vetivera ili pačulija, a sada ih nalazimo u bočici svakog od ovih modrih (i manje modrih) tamnoputih parfema. Dobro došli u novu mirisnu jesen 2020. godine!

Najčitanije

Najnovije

loader