Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Savršene trepavice bez odlaska u salon

Autor Ivo Parać
Autor Ivo Parać

Sve više žena bira ekstenzije, podiže, boji ili se odlučuje za umjetne trepavice. Otkrivamo najbolje iz svijeta seruma, maskara, baza, ali i njegujućih preparata koje možete koristiti kod kuće za uvijanje, pojačanje volumena, definiciju i intenzivnu boju - bez odlaska u kozmetički salon!

Izvor: Press

Svi sanjaju o njima, a nitko ih nema. Savršene trepavice nešto su poput svetoga grala: svi o njima govore, a nitko ih ne uspijeva pronaći. Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima uzrokovanim starenjem koje utječe na njihovu gustoću, duljinu i debljinu. Trepavice i kosa sastavljene su od keratina koji sadrži aminokiseline. Upravo zato serumi za rast trepavica koji obećavaju čvršće i revitalizirane trepavice (RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner, Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing) sadrže aminokiseline. RevitaLash koristi protein iz pšenice, a Lancôme četiri aminokiseline: argin, glutaminsku kiselinu, prolin i serin.

S druge strane, Melvita za njegu trepavica nudi 100% organsko prirodno ricinusovo ulje, tradicionalno poznato po zaštitnim i antioksidativnim svojstvima. Neki vizažisti preporučuju i posebne bazne podloge koje se nanose prije maskare za jačanje, fiksiranje i produljenje njezina trajanja. Dobar je primjer Chanel La Base Volume and Care Lash Primer, podloga za trepavice s ekstraktom ulja sjemena limnante i silikona, koji pojačava efekt svake maskare koja se nanese nakon nje. Na kraju, tu su i nove jesenske maskare koje obećavaju efekt umjetnih trepavica, volumen, definiciju, produljivanje i uvijanje. No koja je najbolja, morat ćete procijeniti sami. Svatko sam treba pronaći svoj sveti gral.

Najčitanije

Najnovije

loader