Iako ih je imala i 2013. godine, domaća pjevačica i voditeljica In magazina na Novoj TV, Renata Končić - Minea je pokazala veliku fizičku promjenu. Svojoj prepoznatljivoj dugoj plavoj kosi dodala je šiške, kojih se mnoge dame i dalje pribojavaju. S obzirom na to da već zna kako s njima, ali i činjenicu da se one u zadnje dvije godine vraćaju u modu, nije čudno što je izazvala oduševljenje na Instagramu nakon što je objavila prvu fotografiju s novom frizurom.

'Je li netko za kavu', napisala je dok je pozirala u atraktivnoj crnoj haljini i suptilno pokazala novi look. Pratiteljima nije dugo trebalo da reagiraju. 'Kako ti dobro stoji', 'sva si mi top', 'šiške ti divno stoje', 'prekrasna i točka', samo su neki od komentara. Njima se pridružio i njezin kolega, voditelj CMC televizije Dalibor Petko: 'Volim šiške jako'. 

Uz nju, dosta poznatih dama je napravilo istu takvu promjenu. Neke od njih su radijska voditeljica Nives Ivanišević i planetarno popularna J.Lo. Inače, o povratku šiški pričalo se već nekoliko mjeseci, i to kao jednog od rezultata dugog razmišljanja tijekom karantene. Ako pitate mnoge dame, za ovaj korak treba imati puno hrabrosti jer ipak uz chic look, dolazi i stiliziranje i briga o šiškama, što neke u samom početku i odgovori od promjene.