Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Čičak - prirodna tajna lijepe kože

Tko bi rekao da plod čička može riješiti probleme suhe kože, njezine elastičnosti i volumena? Saznajte sve o čičku, prirodnom sastojku ljepote koji je zaslužio mjesto u kozmetičkim formulama anti-age krema

Izvor: nivea

Čičak nam je svima poznat. Cvjetovi te biljke puni su sitnih čvrstih latica s kukicama pomoću kojih lako prianjaju uz odjeću. Ova bodljikava biljka je podrijetlom iz Azije, gdje su ljekovita svojstva čičkova cvijeta odavno poznata, a i danas se koristi u ajurvedskoj medicini te u tradicionalnoj kineskoj medicini.

Najčešće se koristi u liječenju prehlada, problema s kožom, poremećaja koji zahvaćaju bubrege te kod nekih virusnih oboljenja. Ekstrakt čičkova cvijeta uistinu je poseban jer sadrži aktin koji stimulira proizvodnju kolagena, važnu komponentu u izgradnji vezivnoga tkiva. Zbog toga vezivno tkivo postaje gušće i koža ima bolji tonus.

Elastičnost kože znatno se poboljšava, a istodobno se smanjuje pojava bora. Plod čička, točnije aktin koji se dobiva iz ploda čička, potiče stvaranje kolagena, jednog od sastojaka vlakana vezivnoga tkiva. Time se podebljava i pojačava otpornost kože, te ona dobiva čvršći i glatkiji izgled.

I tu leži tajna Nivea Naturally Good anti-age krema.

Izvor: promo

Za čvrstu i prirodno blistavu kožu tijekom dana te njenu obnovu tijekom noći, tu su Nivea Naturally Good Anti-age dnevna i noćna krema s posebnim dodatkom ekstrakta plodova organskog čička koji učvršćuje kožu i potiče ju na vlastitu proizvodnju kolagena. Osim čička, Nivea Naturally Good Anti-age dnevna krema sadrži i dragocjena ulja jojobe i badema koja će vidljivo smanjiti bore unutar dva tjedna, pružiti vašoj koži potrebnu hidrataciju i prirodno zdrav izgled. Nivea Naturally Good Anti-age noćna krema osim ekstrakta plodova čička sadrži i organsko arganovo ulje te shea maslac. U toj kombinaciji, ovi dragocjeni sastojci regenerirat će vašu kožu dok vi spavate ostavljajući ju podatnom i glatkom iduće jutro.

Nivea Naturally Good Anti-age dnevna krema

• Smanjuje bore i linije unutar 2 tjedna
• Čini kožu čvrstom i zaglađenom
• Pruža 24-satnu hidrataciju
• Sadrži ekstrakt plodova čička te dragocjenog ulja jojobe i badema

Izvor: promo

Nivea Naturally Good Anti-age noćna krema

• Smanjuje bore i linije unutar 2 tjedna
• Osvježava i zaglađuje vašu kožu
• Potiče vlastitu proizvodnju kolagena u stanicama
• S ekstraktom plodova organskog čička organskim arganovim uljem i shea maslacem

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije