Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Aloe vera - kraljica hidratizacije

Približite moderan način života prirodi uz NIVEA Naturally good liniju koja obnavlja kožu te je čini prirodno lijepom i zdravom

Izvor: promo

Kako bi odgovorila na stresan način života, koji se često odražava i na koži, Nivea je razvila novu liniju za njegu lica. Linija Naturally Good sadrži proizvode za njegu lica čiji su sastojci 99% prirodnog porijekla, a potiču obnovu stanica te naglašavaju prirodnu ljepotu kože. Kako bi osigurala stabilnost i sigurnost formule, koristi preostalih 1% sastojaka.

Izvor: promo

Svaki od proizvoda iz linije Naturally Good sadrži po jedan organski sastojak i omogućuje koži da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom. Osvježavajuća formula dnevne kreme Nivea Naturally Good sadrži organsku aloe veru, poznatu po ljekovitim svojstvima i stimulaciji obnove stanica.

Među Egipćanima poznata kao biljka besmrtnosti, aloe vera vjerojatno potječe s Arapskog poluotoka, ali rasprostranjena je diljem svijeta - Mediteranom, Meksikom i Indijom. Sadrži čak 98,5% vode i ima nevjerojatan kapacitet njezina zadržavanja, a zahvaljujući tome mjesecima može opstati u ekstremnim uvjetima, a da ne dehidrira. Štoviše, aloe vera u divljini može poživjeti i do 100 godina! U listovima te biljke nalazi se dragocjeni gel koji sadrži velike količine vitamina C i E, minerala (osobito cinka), polisaharida te enzima. Osim aloe vere, dnevna krema Nivea Naturally Good sadrži 99% sastojaka prirodnog porijekla, dragocjeno ulje badema i jojobe te pruža koži 24 sata dubinske hidratacije.

Izvor: promo

Približite moderan lifestyle prirodi uz Nivea Naturally Good liniju koja obnavlja kožu te je čini prirodno lijepom i zdravom.

Za kožu koja blista iznutra koristite dnevnu kremu Nivea Naturally Good čija osvježavajuća formula sadrži organsku aloe veru, poznatu po ljekovitim svojstvima i stimulaciji obnove stanica.

● 99% sastojaka prirodnog porijekla

● Sadrži dragocjeno ulje badema i jojobe

● Pruža koži 24 sata dubinske hidratacije

Izvor: nivea

Najčitanije

Najnovije