Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Plastični kirurzi otkrili tajnu mnogih zvijezda

Autor N.R.
Autor N.R.

Ipak im nije sve tako sivo posljednjih mjeseci

Izvor: Instagram

Iako su se mnoge svjetske zvijezde požalile na činjenicu što je pandemija koronavirusa zaustavila do tada uobičajeni način života, izgleda da nekima i nije tako loše kako se čini. Ako je vjerovati riječima nekoliko plastičnih kirurga, činjenica da im je posao stao ne utječe toliko drastično na njihovo financijsko stanje. Potvrda tome su mnogobrojni zahvati koje ni pandemija nije uspjela zaustaviti.

'Pandemija koronavirusa i karantena nekim poznatim osobama dođu kao praznici, rekao je plastični kirurg Terry Dubrow za TMZ. 'Zovu nas stalno, posebno s Beverly Hillsa. Mnogi od njih žele 'facelift'. Žele napraviti 'makeover' dok ne snimaju filmove kako bi se mogli na vrijeme oporaviti i kako ih nitko ne bi primijetio', rekao je estetski kirurg i time otkrio tajnu mnogih zvijezdi, koje skrivaju svoje operacije.

S obzirom na to da oporavak od faceliftinga može potrajati, on preporučuje zvijezdama tretmane botoksom ili hijaluronom. Najveći razlog tome je činjenica što i sam zahvat traje oko 20-ak minuta. Upozorio je buduće pacijente da, i ako se odluče na neki zahvat uljepšavanja, moraju paziti da nemaju povišenu temperaturu ili druge simptome koronavirusa koji hara svijetom, kao i da ne smiju biti u kontaktu ni sa kim tko je nedavno putovao. 

Povezane vijesti

S njim se slaže i njegov kolega iz emisije 'Botched', poznati američki kirurg Paul Nassif, kod kojeg su bile brojne poznate zvijezde. Nedavno je izjavio da je primijetio da se kod nekih pandemija koristi kao dobar izgovor za 'peglanje' lica. Botoks i hijaluronski fileri postali su hit jer za te tretmane najkraće traje oporavak, a zvijezde nakon estetskih zahvata mogu sakriti tragove istih noseći maske. Uz to, jedan od omiljenih tretmana je i poznati 'vampirski tretman' po uzoru na Kim Kardashian.