Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Najnoviji frizerski trendovi

Izvor: promo

Prošla godina i nije bila uspješna godina za našu kosu. Rijetko smo posjećivali omiljene salone, a nismo imali ni mnogo razloga za razmišljanje o frizuri jer su bila otkazana sva događanja, privatna i poslovna. Kosa u repu ili punđi bio je vrhunac kreativnosti, ali s vremenom, većina nas polako je shvatila da dobra frizura pomaže u promijeni raspoloženja na bolje. Na pomolu je puno dobrih dana za kosu pa evo točne prognoze trendova frizura u 2021. godini koje nam otkrivaju stručnjaci zagrebačkog salona Vikler i ruž.

Izvor: promo

Izvor: promo

'Ove godine najtraženije su tople, čokoladne nijanse te ginger boja koja je postala svjetski hit, možda i zahvaljujući megapopularnoj seriji Queen's Gambit. I pramenovi boje meda visoko su na listi želja jer daju kosi posebnu živost i toplinu.

Izvor: promo

Izvor: promo

Od frizura traže se meki prijelazi i paž frizure koje su jako elegantne. Sve su to frizure koje se lako održavaju i možete ih sami formirati kod kuće.

S dolaskom sunca mnogi požele i bujniju, dužu kosu pa ekstenzije ponovo dolaze u fokus. S njima na najbrži način postižete željeni efekt i promjenu.'- zaključuju stručnjaci iz Viklera i ruža koji naglašavaju da je prije svega potrebno staviti naglasak na zdravu i njegovanu kosu što je preduvjet za savršenu frizuru.

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije