Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IKONA STILA

MODERNIJA VERZIJA PRINCEZINE FRIZURE Novi hit je 'Diana Bob'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

'Tako je ženstven na muževan način'

Izvor: Instagram

Godine prolaze, trendovi se mijenjaju, ali jedna frizura uvijek je popularna. Riječ je o bezvremenskom bobu, kojeg obožavaju i brojni celebrityji. Međutim, i on ima bezbroj varijanti koje se mogu stilizirati na različite načine. Ipak, 2021. godinu mogla bi obilježiti zanimljiva moderna verzija boba legendarne princeze Diane, piše magazin Glamour.

Naime, Diana je u povijesti upisana kao jedna od najvećih ikona stila, a jedan od njezinih zaštitnih znakova svakako je - i frizura. Naime, princeza je bila fan kraće, slojevito ošišane kose, koju su u modu vratile glumice Emma Corrin u seriji 'Kruna' te Kristen Stewart u filmu 'Spencer'.

'Diana je uvijek bila ikona stila, a bob nikada ne izlazi iz mode. Diana je uvijek nosila bob, nekada dužine tek do jagodičnih kostiju, a ponekad je on bio nešto duži sa stražnje strane', rekla je frizerka Suzie McGill. Ipak, ono što je karakteriziralo Dianinu frizuru, ali i što će biti hit u idućem razdoblju, dodaje slavna frizerka, tri su stvari - duboki razdjeljak sa strane, volumen i slojevito ošišana kosa.

'Ljepota ove frizure leži u činjenici da, ako se kosa odreže na dobru dužinu, primjerice do jagodica, može lijepo rasti i biti jednostavna za održavanje', tvrdi ova frizerka, a 'Diana bob' je nahvalio i frizer Andreas Wild. 'Ovo je zaista ekstreman look i odličan je za početak proljeća - tako je ženstven na muževan način', rekao je Larry.

Najčitanije

Najnovije