Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GLUMAČKI PAR U NOVIM ULOGAMA

OPET ZAJEDNO PRED KAMERAMA Jelena i Momčilo Otašević: 'Bilo je opuštenije'

Autor promo
Autor promo

Poznati glumački bračni par našao se ponovno ispred kamera, ovaj puta u intimnim trenutcima igre na crnim plahtama, gdje je u prvom planu kosa. Jelena i Momčilo Otašević zvijezde su nove Dercos kampanje u okviru koje su odabrali proizvode protiv prhuti. Razlog, da kosa kosa bira Dercos, čak i na crnom je činjenica, da Dercos uklanja i do 100 % vidljive prhuti.

Izvor: Press

Poznati bračni par se samo tri mjeseca nakon dobivanja prinove zajedno našao ispred kamera, zaigravši same sebe u intimnim trenucima igre na crnim plahtama. Ovo je treći put da su zajedno stali ispred kamere, a Jelena je spomenula, da „rijetko radimo zajedno, zapravo radili smo samo dvije serije, na prvoj smo se upoznali, na drugoj vjenčali“. Na pitanje kako je bilo ponovno raditi zajedno je Momčilo odgovara: „S obzirom na to da nismo dugo radili zajedno, razmišljao sam kako će to, sada kad smo muž i žena, izgledati. I izgledalo je fenomenalno. Bio sam opušteniji nego inače, tu je moja druga polovica, ili treće oko, kako hoćete.“

Kosa bira Dercos
Izvor: You Tube

Dercos proizvodi su testirani pod dermatološkim nadzorom i zato ovo rješenje brojnih problema s kosom ima i svoje mjesto u obitelji Perčin-Otašević, priznaje Jelena rekavši: „Imam osjetljivo vlasište, izloženo čestom tretiranju zbog prirode posla i u mojoj kozmetičkoj torbici je Dercos obavezan. Čak ga i kod frizera nosim sa sobom! U mojoj obitelji, od ponuđenih vrsta Dercosa, svatko ima svoga favorita, i to već godinama.“

Dercos Izvor: Press

KOSA BIRA DERCOS PROTIV PRHUTI, ČAK I NA CRNOM!

Dercos je suvremeno, dermatološko i učinkovito rješenje problema kose i vlasišta. Ako je problem prhuti vidljiv na vašoj omiljenoj crnoj odjeći ili vas priječi u prepuštanju svakodnevnici Dercos Anti-dandruff predstavlja rješenje jer uklanja do 100 % vidljive prhuti. Prhut nastaje uslijed poremećaja ravnoteže mikrobioma vlasišta, na koje utječu faktori poput gljivica i bakterija, ali i zagađenje okoline, stres, umor, isušivanje vlasišta sušilom te boravak u prostorijama s vrlo suhim i vrućim zrakom kao i pretjerano korištenje agresivni proizvoda za njegu kose.

Dercos Izvor: Press

Dercos šamponi protiv prhuti testirani su pod dermatološkim nadzorom i imaju anti-recidivno
djelovanje do 6 tjedana. Izrazito su učinkoviti već nakon prvog nanošenja te uklanjaju i do 100%
vidljive prhuti. Njihova se otpornost očituje posebno kod osoba koje su izložene stresu, umoru i
urbanom okruženju, pa su stoga i prva preporuka dermatologa u borbi protiv prhuti!

Dercos linija šampona protiv prhuti sastoji se od 4 proizvoda: Dercos šampona protiv prhuti za normalnu ili masnu kosu, Dercos šampona protiv prhuti za suhu kosu, Dercos šampona protiv prhuti za osjetljivo vlasište bez sulfata i Dercos šampona protiv prhuti Anti dandruff K.

Potražite stručan savjet i Dercos šampone uz 20 % popust u odabranim Vichy partner ljekarnama do 22.3. 2021.

Dercos protiv prhuti, preporučena informativna cijena: 111,02 HRK

Najčitanije

Najnovije