Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEAUTY TAJNE TINE WALME

JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA 'Tko ima vremena pratiti unos kalorija?'

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Saznali smo kako jedna od najatraktivnijih Hrvatica održava svoj dobar izgled

Izvor: Igor Dugandžić

Popularna 28-godišnja plesačica i koreografkinja Valentina Walme za Story otkriva svoju beauty i fitness rutinu, je li opsjednuta zdravom prehranom te što je čini sretnom i zadovoljnom.

Otkad smo vas prvi put vidjeli na ekranu, zaljubili smo se u vašu zaraznu energiju, osmijeh i vitalnost. Odakle crpite životnu energiju i snagu, posebice u ovim teškim vremenima obilježenim koronavirusom i potresima?
Moram priznati da energiju dobivam radom. Volim svoj posao, koji je kreativan, i da bih se osjećala korisnom i sretnom, moram stvarati. Osim toga, energiju i sreću dijelim s prijateljima i kolegama, na čemu sam izrazito zahvalna.

Znamo da ste stalno u pokretu, odlazite na popularni biotrening. Kako održavate duh i tijelo u ravnoteži? Kako izgleda vaša prehrana? Kao profesionalna plesačica zasigurno morate voditi brigu o unosu kalorija ili je to samo urbani mit?

Kao profesionalna plesačica ne mogu reći da ne pazim što jedem, pritom ne mislim na unos kalorija (tko ima vremena za to?), nego radije slušam svoje tijelo i unosim ono što mu je potrebno taj dan s obzirom na obaveze i probe. Osjećam se bolje kada se hranim zdravo, iako to ne znači da mi se povremeno ne zalomi brza hrana.

Kad ćemo vas vidjeti ponovno na malim ekranima? Koje projekte pripremate? Što trenutačno zaokuplja vaše dane?

Voljela bih otkriti što radim, no kako je situacija u svijetu neizvjesna, tako ni moji projekti nisu još sto posto potvrđeni. Svakako sam sretna i zahvalna što radim, a dane mi zaokupljaju probe za spotove za koje osmišljavam koreografije i kampanje koje pripremam.

S obzirom na to da ste vrlo aktivna osoba, sigurno imate i svoju beauty rutinu? Imate li neke rituale?
Beauty ritual mi je zaista jedina konstanta. Ne izlazim iz kuće i ne idem spavati dok ne očistim lice. Obožavam kreme, maske, mirise i losione za tijelo. Najdraže mi je napraviti mali kućni spa.

Razmišljate li možda o estetskim korekcijama, botoksu, filerima? Takvi su zahvati danas gotovo poput odlaska zubaru...

Zaista nisam razmišljala o estetskim korekcijama. Trenutačno ne bih ništa mijenjala na svom licu, ali možemo se ponovno čuti kada napunim 30 godina.

Najčitanije

Najnovije