Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pear Inc.

Parfemi koji djeluju kao prst umočen u staklenku džema

Autor promo
Autor promo

'Kreirao sam novi miris razmišljajući o povratku toplih sunčanih dana i o svom najdražem voću, kruški'

Izvor: promo

NACRTAJ MI KRUŠKU

Kreirao sam novi miris razmišljajući o povratku toplih sunčanih dana i o svom najdražem voću, kruški. Sjećam se kako sam kao dijete primijetio da se kruška u zdjeli s voćem izdvaja oblikom, i prije nego što bih ju zagrizao. Plod kruške utažuje žeđ, s obzirom na to da se sastoji od 85% vode, bogat je vitaminom C i hidratantnim svojstvima, ali i dalje se rijetko koristi u parfumeriji. Pear Inc. moja je vizija osvježavajućeg mirisa s gurmanskim primjesama. Voćni mošusni miris, pojačan Ambroxanom i kruškom, poput obećanja prekrasnog ljeta.

Simon KAŽE: NEK SUNCE SJA!

Pear Inc., „ozbiljno“ ime mirisa koje skriva njegovu pravu prirodu. Neka SUNCE SJA! Pear Inc. je improvizirani ručak ispod pergole, zvuk smijeha, vodena bombica, prst umočen u staklenku džema. Pear Inc. je onaj nestašan parfem koji vam odmah izmami osmijeh. 

Izvor: promo

ZABRANJENO VOĆE

U početku bijaše voće tajanstvenih oblina i okrepljujućih svojstava. Samo jedan zagriz u sočni plod i lice će zablistati, a duša je obećana vječnoj mladosti koja uživa u zabranjenom. Sastavljen od kruške, mošusa i Ambroxana, Pear Inc. odaje počast ovom neodoljivom voću sunčanog okusa ...

OLFAKTIVNA PIRAMIDA

VRH
akord zelene kruške

SREDINA
Ambroxan

BAZA
mošusi (Muscenone, Ambrettolide, Habanolide)

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije