Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MISLILA JE POMOĆI, ALI...

'Ne radite to, opasno je' Savjeti glumice naišli na oštru osudu dermatologa

Autor N.G.
Autor N.G.

'Nikako se ne držite njezinih savjeta', kažu stručnjaci

Izvor: Profimedia

Glumica Gwyneth Paltrow nedavno je otkrila kako do 30-te uopće nije marila za beauty rutinu, ali isto tako rekla je kako nikada nije kasno za posvetit se koži. Danas mnogo više pažnje posvećuje njezi, a od toga je izgradila cijelo wellness carstvo. Ova glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa ima elaboriranu jutarnju rutinu koja se ne odnosi samo na njegu kože ili makeup već na cjelovitu brigu o sebi. Započinje pranjem zuba, nakon čega napravi svoj omiljeni smoothie od mlijeka od orašastih plodova, bademovog maslaca i proteina, za energiju i potreban unos proteina prije vježbanja.

Za američko izdanje časopsia Vogue, nedavno je podijelila korake svoje rutinske njege lica, a jedan detalj je privukao pažnju. Naime, seriju negativnih komentara potaknulo je je Gwynethino nanošenje jednog od preparata. Ona kremu za sunčanje, kako je pokazala, koristi tako što je razmazuje po nosu i obrazima što je izazvalo zgražanje brojnih dermatologa. 'Kremu sa zaštitnim faktorom nanesite na mjesta gdje udara sunce', izjavila je ova 48-godišnjakinja i tom izjavom izazvala veliku kritiku stručnjaka za zdravlje kože, ali i brojnih obožavatelja.

Povezane vijesti

'Gwyneth Paltrow koristi kremu za sunčanje poput highlightera — ne radite to, molim vas!', rekla je kozmetičarka Sofie Pavitt i upozorila da SPF nije nikakav dodatak, već je nužan. 'Zaštitni faktor mora se nanijeti na cijelo lice, a ne na neke određene dijelove', nadodala je.

Inače, svakodnevno meditira sa suprugom, scenaristom Bradom Falchukom i smatra da je to odličan način za započeti dan jer pomaže razbistriti misli i fokusirati se. Tek tada kreće njega kože, a Gwyneth, iako se tako ne čini, ipak ne koristi toliko proizvoda pa njezina jutarnja skincare rutina ima samo nekoliko ključnih koraka: piling, serum, hidratantna krema i krema sa zaštitnim faktorom.

Izbor Urednika

Royals