Domaća glazbenica Ivana Kindl popratila je novi trend u make upu. Proljeće i ljeto vraćaju nam raznovrsne boje u prirodu. Svi se odijevamo u veselije modne kombinacije pa tako i make up trendovi ispiru sivilo hladne zime.

Vrijeme je za jarke boje. Nakon nude varijanti, prave trendseterice okrenut će se jarkim bojama i u svom make upu. Vrijeme je i za inovacije. Trenutna situacija u cijelom svijetu, inspirirala je mnoge da se krenu igrati s različitim bojama, kombinacijama i oblicima. Ivana Kindl pohvalila se na svom Instagram profilu 'proljetnim make upom' koji je oduševio brojne pratitelje.

Koristila je pretežno žutu boju sjenila za oči, koju je kombinirala sa zelenom i plavom te crnim tušem za oči. Tuš je nanijela u neobičnom trendi obliku. Cijeli dojam upotpunila je pastelno ružičastim ružem za usne koji daje točku na i. Fotografiju svog novog make upa snimila je u proljetnom okruženju, uz rascvjetalu trešnju, što je neke pratitelje navelo da ju usporede sa samim proljećem. 'Kao proljeće', napisao je jedan od njih. 

Sezona proljeće ljeto vraća šarene olovke za oči na velika vrata. Zamijenit će tradicionalne smeđe i crne boje te sve učiniti puno vedrim i veselijim. Preporučuju se i nijanse u boji patlidžana i šumskog zelenila ukoliko niste dovoljno odvažni za one jarke. Za odvažne, brojni stilisti stavljaju žute i električno plave nijanse na prvo mjesto. Također, kad smo kod nanošenja maskara, ove sezone velike trepavice nisu toliko u trendu. Prirodne, nježne puno se bolje uklapaju u ovaj stil jer daju notu razigranosti te glavni fokus prepuštaju upravo bojama na vašim kapcima. 

Ruževi se nose u ružičastim i narančastim tonovima. Ovisno o tipu kože, sigurni smo da ćete pronaći svoju idealnu nijansu i zaigrati se s tonovima i bojama kao što je to napravila i pjevačica Ivana Kindl na sveopće oduševljenje svih svojih pratitelja. Bravo, Ivana! Veselimo se tvojem sljedećem make up looku.