Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Autentična ljepota od sada dostupna i online

Autor promo
Autor promo

Authentic Beauty Concept želi omogućiti frizerima da tretmane i usluge što više prilagode raspoloženju, rasporedu i potrebama svojih klijenata, a k tome i dostupnost njihovih proizvoda

Izvor: promo

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer “buđenja” ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC). Riječ je o premium brendu koji je stvoren u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi stvorili novi put do autentične ljepote, one koja proizlazi iz svačijeg karaktera. Njihova se filozofija zasniva na stvaranju u potpunosti veganskih proizvoda čistih sastojka pažljivo odabranog porijekla, bez silikona, sulfata i parabena zapakiranih u održivoj i recikliranoj ambalaži.

Izvor: Press

 Authentic Beauty Concept želi omogućiti frizerima da tretmane i usluge što više prilagode raspoloženju, rasporedu i potrebama svojih klijenata, a k tome i dostupnost njihovih proizvoda. Imajući to na umu, ABC ostvario je još jednu suradnju sa salonom Josey Hair & Beauty, koji putem vlastitog web shopa klijenta nudi i proizvode iz ABC ponude. Ovakvom se suradnjom renomirani brend želi dodatno povezati sa svojim klijentima te im omogućiti što ugodniju kupnju, ali i brzu dostupnost svojih proizvoda. Uz Josey Hair & Beauty, ABC asortiman dostupan je online i putem HAIRShop.hr platforme te online trgovinama frizerskih studija Animi te Ritual Hair&Shop. U navedenim online trgovinama, kupci mogu pronaći i novost koju je brend predstavio u siječnju ove godine, a riječ je o apsolutnom hit proizvodu, ABC EdT-u, mirisu za kožu i kosu pakiranom u klimatski neutralnu kutiju. Tako kupovinom ovog proizvoda svi kupci pomažu u održavanju čistih ocean jer se dio sredstava izdvaja Banci plastike, dobrotvornom udruženju koje ljudima plaća prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada.

Izvor: Press

Priča o brizi za okoliš, ali i svoje klijente, ne prestaje ovdje. Povodom Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, ABC je za sve kupce pripremio poseban Coffee Mug. Šalica je napravljena od fermentiranog biljnog škroba te je ugljično neutralna (emisija stakleničkih plinova pri proizvodnji), bez toksičnih supstanci (sigurna za perilice posuđa i mikrovalne pećnice). Authentic Beauty Concept najavljuje i niz drugih projekata kojima želi ponuditi dodatnu vrijednost svojim klijentima te na taj način stvoriti još autentičnije, zdravije i održive proizvode.

Izvor: Press

Najčitanije

Najnovije