Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMEPLOV

BUDUĆA GRADONAČELNICA? Kako se stilski mijenjala u zadnjih 15 godina

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Prije trendovskog boba, prva žena Zagreba isprobala je nekoliko različitih boja kose i dužina, a iako je riječ o sitnim promjenama, brojni stručnjaci se slažu: ‘Sitne promjene u nijansi znače sve'

Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Profesorica komparativne književnosti i hrvatskog jezika Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba iz redova stranke Milana Bandića, moćna je žena koja nigdje ne prođe neopaženo. Ova političarka decentnog stajling u posljednjih 15 godina promijenila je nekoliko frizura, a iako nije riječ o drastičnim razlikama, promjene su i više nego očigledne. 

Izvor: Sandra Simunovic/PIXSELL

‘Odvažna i svoja’, slogan je njezine kampanje, a nova frizura pokazuje kako je prva žena Zagreba itekako samouvjerena, energična i svoja. Prije izbora odlučila se malo osvježiti u frizerskom salonu, a popularna bob frizura, sudeći po komentarima, pravi je pogodak. 

jelena pavicic Izvor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Riječ je o frizuri koja je posljednjih godina najmodernija kratka frizura, brojne žene diljem svijeta poludjele su za njom pa shodno tome izgleda kako je kandidatkinja za gradonačelnicu itekako u trendu. 

Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Prije trendovskog boba, doktorica znanosti u području društvenih znanosti, polje pedagogija, Jelena Pavičić Vukičević isprobala je nekoliko različitih boja kose i dužina, a iako je riječ o sitnim promjenama, brojni stručnjaci se slažu: ‘Sitne promijene u nijansi znače sve’.

Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

Gotovo svaka žena na svijetu barem je jednom imala šiške, a ova diplomirana ekonomistica se u proteklih nekoliko godina osvježila šiškama nekoliko puta. Iako nije riječ o novom trendu, štoviše šiške su se nosile i u 60-im godinama, nikada nisu izašle iz mode, a to dobro znaju i političarke. 

jelena pavicic Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Kada je riječ o boji kose, Jelena Pavičić Vukičević je uglavnom vjerna smeđoj, ali imala je i nekoliko izleta. Od lješnjak boje koja je postala klasik pa sve do boje meda, aktualna obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba je, slobodno možemo reći, 'eksperimentirala' na sigurno.

jelena pavicic Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Tople, tamne smeđe oči sjajno je istaknula nešto svjetlijom kosom koja je dodatno rastvorila njezino lice, a pružila joj je i osjećaj svježine. Svakako, Jelena Pavičić Vukičević ljubiteljica je nešto 'sigurnijih' frizura koje su s godinama i postale njezin zaštitni znak. No, jedno je sigurno - jako ih dobro zna nositi!

Najčitanije

Najnovije