Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Iz Europe se ipak vratio u Zagreb: Mario je otvorio poseban tattoo studio

Autor Story
Autor Story

'Gatto Nero' naziv je tattoo salona iz kojeg klijenti izlaze s osmijehom na licu

Izvor: borna hržina

Mladi talentirani Slavonac Mario Zirdum godinama je svoje znanje i iskustvo stjecao u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Švedskoj, a u konačnici je odlučio svoju kreativnost prezentirati upravo u Zagrebu gdje je otvorio poseban tattoo studio pod nazivom 'Gatto Nero'.

tattoo gatto nero Izvor: borna hržina

Ljudi su oduvijek na razne načine obilježavali tijelo. Svaka kultura utjecala je i ostavila svoj trag na sadašnjost. Tetoviranje je jedan od načina na koji se umjetnici, koji stoje iza svog rada izražavaju, i na trajan način, prenose taj isti rad na ljudsku kožu. Povodi tetoviranja su različiti, a kojoj god skupini da netko pripada, važno je da se u tim trenutcima da u ruke majstoru koji je savršeno precizan, siguran u sebe i svoj rad, mirne ruke i strpljiv, ali nadasve talentiran.

tattoo gatto nero Izvor: borna hržina

Kroz Marijeve ruke prošli su mnogi zadovoljni klijenti, kao i brojne poznate osobe koje mu svakodnevno poklanjaju svoje povjerenje. 'Znam da će zvučati poput klišeja, ali tetoviranje je umjetnost. Ja stvarno volim svoj posao i predano sam radio i radim, kako bi svaki moj klijent bio zadovoljan. Skica se crta do savršenstva. Vani sam naučio puno o tetoviranju ali i o pristupu i tome što znači raditi ovaj posao. Svakoj tetovaži se posvetim kao da je crtam za sebe ili nekog svog najbližeg. Mislim da je to ključ, raditi uvijek na način da daješ najbolje od sebe, onda i uspjeh ne izostaje', ispričao je Mario.

tattoo gatto nero Izvor: borna hržina

tattoo gatto nero Izvor: borna hržina

Cool i fotogenično uređenje Gatto Nero Tattoo-a, učinit će da se osjećate u nekoj drugoj dimenziji pa će i strah od igle, ako uopće postoji – potpuno nestati. Medvedgradska 10, adresa je na kojoj ćete pronaći uvijek raspoloženog Maria, koji će vas oduševiti svojom energijom i talentom.

tattoo gatto nero Izvor: borna hržina

Najčitanije

Najnovije