Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

imala je jaku motivaciju

VIŠE NIJE TAJNA Rebel otkrila kako je u godinu dana smršavjela 30 kilograma

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Jako je ponosna na sebe

Izvor: Instagram

Zvijezda serijala Pitch Perfect, 41-godišnja glumica Rebel Wilson, u posljednjih godinu dana smršavjela je 30 kilograma. Za strane medije ispričala je kako se nikad nije osjećala bolje te da sada napokon izgleda kako je zamislila. 'Sve do prošle godine nisam pravilno razmišljala o svojem zdravlju. Međutim, kada sam napunila 40 godina počela sam razmišljati o tome. Postajem jako emotivna kada se sjetim svoje borbe s kilogramima, jer nisam znala kako ispravno postupiti', rekla je glumica. 

rebel wilson Izvor: Profimedia

Naposljetku je shvatila kako joj je šetanje najviše pomoglo u gubitku suvišnih kilograma. 'U 2020. godini sam bila odlučna. To je bila moja godina zdravlja te sam u potpunosti htjela promijeniti cijeli svoj životni stil. Dakle, to se nije odnosilo samo na fizički izgled, već i na mentalno zdravlje', ispričala je glumica. Posvetila se i zdravoj prehrani te se fokusirala na hranu s visokom udjelom proteina. 'Ponosna sam sebe', dodala je Rebel. Na putu do gubitka kilograma pomogao joj je i trener Jono Castano, koji je rekao kako je glumica od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

Povezane vijesti

Iako je sretna zbog gubitka kilograma, i dalje nije sve savršeno. Nažalost, kako je kratko objasnila na svojim društvenim mrežama, glumica ima problema za začećem. 'Suosjećam sa svim ženama koje se bore s plodnošću', rekla je kratko, ne odajući nikakve detalje.  Uz to što se okrenula mršavljenju, otvoreno je progovorila i o sindromu policističnih jajnika, zbog čega je počela razmišljati o zamrzavanju jajašca. Također, veliki poticaj u mršavljenju bila joj je želja osnivanja obitelji. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije