Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KORANA O TIJELU NAKON POROĐAJA: 'Ja i dalje imam šest kilograma više'

Korana Gvozdić je iskreno progovorila o tijelu nakon porođaja i poslala snažnu poruku svim mamama i onima koje će to tek postati

 Izvor: Instagram

Stand-up komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica, diplomirana ekonomistica i nekadašnja voditeljica i model Korana Gvozdić, uživaju sa svojim uskoro četveromjesečnim sinčićem Oliverom na prvom zajedničkom ljetovanju u troje. Otputovali su na makarsku rivijeru, a fotografijama su pokazali koliko im je lijepo. Jedna od fotografija bila je i Koranina iz bazena, za koju nema tko nije rekao da izgleda odlično. Ipak, ona je izrazila želju ispričati pozadinu cijele fotografije, kako se ne bi proširila iskrivljena slika o tijelu nakon porođaja.

'Ponukana svim pozitivnim komentarima na moju jučerašnju objavu. Hvala vam, naravno, na svim lijepim riječima. Ali, smatram da moram naglasiti kako je ono sve fotografija i kako puno ovisi o položaju tijela, kutu snimanja, činjenici da mi je tijelo ispod vode...Ja i dalje imam šest kilograma više nego prije trudnoće, ispod haljina i odjeće nosim steznik. Mislim da su to stvari koje treba spomenuti. Žene, uživajte u vremenu nakon trudnoće, jer prošle ste težak put. Kakav god on bio, nije bio lagan, ali je divan', uz veliki je osmijeh rekla i poslala snažnu poruku svim novopečenim mamama ili onima koje će to tek postati.

Inače, paru je ovo prvo ljetovanje utroje. Kako je i sama Korana priznala prije puta, pakiranje je ove godine bilo ipak nešto stresnije. . 'Imam li sve za Olija, treba li mi ovo, ako izbacim dio svog stat će sve njegovo, ima li kraja pakiranju', pitanja su koja su se Korani vrtjela po glavi zbog čega je sve usporedila s velikim tunelom, kojemu nazire kraj ali negdje u daljini. Prema svemu sudeći, pakiranje je bilo stresno, ali sada je sve to zaboravljeno, s obzirom na uživanje koje im je trenutno na rasporedu od jutra do mraka.

Dugogodišnji zaručnici postali su roditelji 13. travnja, a tek mjesec i pol dana poslije pohvalili su se sretnom viješću na Instagramu. “Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha”, napisala je Korana koja od tada svim srcem uživa u majčinskoj ulozi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals