Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVA NEODOLJIVA JESENSKA TRENDA U ŠMINKANJU: Svidjet će se svima, probat će ih samo najhrabrije

'Blok boje' i glamur s naglaskom na burgundy boju dva su glavna trenda ove sezone, što ima potpunog smisla jer isti trendovi dolaze i iz modne industrije.

Make-up trendovi Izvor: Shuttertsock

Igranje makeup-om siguran je i jednostavan način za izazivanje sreće.

'Blok boje' i glamur s naglaskom na burgundy boju dva su glavna trenda ove sezone, što ima potpunog smisla jer isti trendovi dolaze i iz modne industrije. Naglašene usne ili eye lineri za oči te raskošne, zadimljene ljubičaste nijanse u blok kombinaciji s narančastom, žutom te plavom, ili bilo koje druge kontrastne boje, stvorit će neočekivane lookove ove jeseni.

Da je bitno napraviti savršenu ravnotežu kao i u svemu upozorili su nas edukatori Učilišta Arimed koji su nam iz prve ruke otkrili kako primijeniti nove trendove makeup-a.

Jesenski make-up Izvor: promo

'Puno je lakše dobro stilizirati odjeću u 'blok bojama' i stvoriti privlačnu kombinaciju od miješanje kontrastnih boja sjenila tako da izgledaju spojena u cjelinu. Ljubičasta i narančasta, ružičasta i crvena dvije su najpopularnije kombinacije, ali vi ne morate stati na tome.

Kako kreiramo 'blok'? Počnite odabirom nijansi koje želite koristiti. Pripremite kapke nanošenjem korektora kako biste osigurali da vam sjenila traju duže. Polazeći od unutarnjeg kuta očiju, nanesite najsvjetliju nijansu na pregib kapka.

Zatim nanesite tamniju nijansu na vanjski nabor kapka i ublendajte je prema unutra. Po potrebi dodajte još boja kako bi se nijanse međusobno ljepše stopile.

Jesenski make-up 2 Izvor: promo

Možete dodatno koristiti tekuća sjenila, olovke za oči u boji kako biste podigli makeup na višu razinu. Ako je ovaj trend preodvažan za vas, ove sezone prigrlite glam look kod kojeg dominira ruž burgundy boje.

Već volimo nositi jaku crvenu boju ruževa, osobito tijekom blagdana. Ove sezone poželjno je birati tonove crvene koji idu prema smeđim ili ljubičastim podtonovima, bordo bi vam mogla postati omiljena nova boja.

Jesenski make-up 3 Izvor: promo

Čak i ako niste spremni nanijeti tu boju posvuda, možete početi jednostavno. Odaberite neutralne oči naglašene tušem ili samo maskarom i usne trendi burgundy boje što je dovoljno atraktivno za sve zabave, ali i nosiva za posao ili druge svakodnevne događaje.'- poručuju edukatori.

Ne preostaje nam ništa drugo nego isprobati trendove i uvjeriti se što nam najbolje pristaje ove sezone.

Povezane vijesti

Magazin

Royals