Noć vještica iščekujemo s nestrpljenjem jer je postao odličan povod za makeup umjetnike da pokažu svoje maštovite kreacije.

I beauty industrija prati ovaj događaj prigodnim paletama kako bi se i mi amateri dobro zabavili. Ako ste pozvani na Halloween party i tek počinjete planirati svoj kostim, bit ćete sretni kada saznate da cijeli svoj izgled možete kreirati s proizvodima u svojoj make-up torbici.

Nema mjesta za prirodne, neutralne nijanse, pronađite svoje najkreativnije, otkačene palete. Uz malo šminke, boje za lice i lažne krvi, možete se transformirati u gotovo sve, bilo da je zastrašujuće, slatko ili nešto između. Edukatori Učilišta Arimed predstavljaju nam svoje radove za inspiraciju.

Halloween makeup
Arimed Učilište 

Iako su sve ove lookove kreirali talentirani edukatori vizažisti, dovoljno su jednostavni da ih početnici kopiraju (uz malo prakse, naravno). Samo odaberite nešto što nadopunjuje vaš kostim i imajte na umu da ćete, ako vam je prvi put, morati izdvojiti dovoljno vremena za vježbanje.

Ove ideje make-upa odlična su inspiracija, a vi ne morate biti profesionalni vizažisti kako biste oduševili svoju ekipu. Preuzmite ono što vam se sviđa i djeluje izvedivo, a ostalo prepustite svojoj mašti.

Halloween makeup
Arimed Učilište 

Pobrinite se da oči budu prenašminkane, tamne, ali glamurozne, dodajte trepavicama volumen maskarom ili umjetnim trepavicama te naglasite usne prije nego što dodate sve sablasne detalje.

Uživajte u eksperimentiranju, igrajte se, prepustite se mašti. Ovo je savršena prilika, zar ne?!