Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'PROZIRNE ŠIŠKE' OBILJEŽIT ĆE ZIMU: Lako se održavaju, no jednu stvar ne smijete pogriješiti kod frizera

Prozirne šiške su za one koji žele malu promjenu, ali ne i pretjeranu obavezu u održavanju frizure

Selena Gomez Izvor: Instagram

Posljednjih nekoliko godina veliki hit u svijetu frizura bile su 'curtain bangs', odnosno šiške s podjelom na sredini i podijeljene u dva različita smjera.

Iako sumnjamo da se ovom trendu šiški nazire kraj jer podižu frizuru na višu razinu, pojavio se novi trend koji bi se mogao svidjeti damama koje ne prestaju razmišljati o promjeni frizure sa šiškama.

Riječ je o 'prozirnim' šiškama kojima stručnjaci za kosu najavljuju veliku popularnost ove i sljedeće godine.

Što su prozirne šiške?

Riječ je zapravo o rijetkim šiškama kroz čije se praznine vide dijelovi čela.

Odgovarajući na pitanje kome pristaju, odnosno pristaju li svima, stručnjaci su rekli da ovaj put oblik lica nije toliko bitan, ali morate uzeti u obzir veličinu čela.

Ako imate više čelo, pristajat će vam šiške svih dužina, ali ako imate manje čelo, onda je bolje da 'prozirne' šiške budu super tanke i malo duže, čak i preko trepavica.

Kako postići 'prozirne' šiške?

Uz ove šiške, kažu stručnjaci, važno je ošišati kosu dok je suha, a ne mokra. Mokra kosa je duža od suhe i može stvoriti pogrešan dojam o dužini, što je presudno kod oblikovanja šiški.

Radi o šiškama koje izgledaju chic, nisu zahtjevne za održavanje i dostojna su konkurencija 'zavjesa' šiškama zbog kojih kasnije nećete požaliti.

Kako biste svom frizeru što bolje objasnili kakvu frizuru želite, ali i provjerili sviđaju li vam se uopće 'prozirne' šiške pogledajte u našoj galeriji fotografije i donesite odluku.

Povezane vijesti

Magazin

Royals