Frizura također utječe na vaš izgled i ima savršenu moć da utječe na vaše godine.

Postoje neke frizure koje nas jednostavno čine starijima nego što jesmo, ali i one zbog kojih izgledamo mladoliko. Postoji mnogo stilova i važno je otkriti u kojem smjeru želimo ići kada tražimo promjenu. 

Pitanje 'Što da radim sa svojom kosom?' u pripremama za doček Nove godine i u bilo kojim drugim situacijama je neizbježno, a tom prilikom želimo vam reći da je bob nepogrešiv izbor. Ulazak u novu godinu s takvom promjenom bit će nepogrešiva ​​odluka jer bob laska svim oblicima lica.

Ove zime vladat će tri bob stila, saznajte koja. 

Klasičan valoviti bob

Vintage nikada ne može zastarjeti. Valoviti styling i asimetrični razdjeljak kose mogu učiniti da izgledate svježije i živahnije. Velika prednost takvog stylinga je što ga lako možete ponoviti kod kuće kada vidite kako to radi vaš frizer. Ova opcija je među najboljima za gustu kosu - kaže Monica Davis, profesionalna frizerka i osnivačica bloga 'MyStraightener'.

Oštri bob 

Oštar bob jedan je od najmodernijih stilova sezone. Frizer Davis objašnjava da iako ideja o bobu s grubom linijom kose nije nova, još uvijek izgleda impresivno i ostaje u trendu 2022. Razdjeljak kose mora biti simetričan za pravi učinak.

Reverse cascade bob

Ovaj stil pruža moderan oblik koji vam omogućuje da izgledate elegantnije i mlađe. 

Ovaj obrnuti kaskadni bob s asimetričnim krajem i ravnom kosom prema savjetima stručnjacima je izvrsna svakodnevna opcija koja ne zahtijeva puno vremena za jutarnje oblikovanje. Čisti kosi rez čini vaš vrat vizualno dužim i dodaje svježinu vašem izgledu s temeljnom izravnatom kosom. 

Ova je opcija izvrsna i za finu i za kosu srednje duljine te za bilo koju boju, uključujući sijedu kosu.