Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMATE RIJETKU KOSU? Stavite u šampon ova JEFTINA DVA SASTOJKA i gledajte kako dobiva na volumenu

Šamponu dodajte eterična ulja i riješit ćete problem prorijeđene kose.

Ulja za volumen kose Izvor: Instagram

Mnoge žene imaju problem s prorijeđenom kosom, pa većina želi kosu punu volumena.

Iako je zdrava, gusta i bujna kosa uvijek poželjna, to se često ne može postići zbog čimbenika poput zagađenja, užurbanog načina života ili jednostavno godišnjeg doba - proljeća i jeseni, kada kosa opada više nego ikad prije.

Zato našoj kosi treba posvetiti puno pažnje, a svu njegu možemo pružiti u jednostavnom koraku, poput redovitog pranja kose šamponom koji sadrži ova dva prirodna sastojka.

Riječ je o eteričnim uljima ružmarina i mandarine koja se mogu pronaći u parfumerijama, trgovinama zdrave hrane ili specijaliziranim prodavaonicama eteričnih ulja. Važno je pripaziti da kupujete ulja za dermalnu upotrebu. Sve što trebate je uliti pet kapi ovih eteričnih ulja u 700 ml šampona i dobro protresti bočicu. Zatim operite kosu na uobičajen način.

Najbolja stvar kod ovog trika je da nema straha od masne kose, budući da je koncentracija ulja vrlo niska, a udio masti znatno niži od uobičajenog ricinusovog ulja koje se najčešće koristi za njegu kose.

Nakon mjesec dana redovite primjene ove mješavine trebali biste primijetiti prve promjene na kosi. S vremenom će postati deblja i jača.

Povezane vijesti

Magazin

Royals