Mnoge žene nakon velikih životnih događaja poput prekida veze vole napraviti promjene svog imidža, a jedna od njih je Gigi Hadid (26).

Gigi i njena mlađa sestra Bella (25) pri vrhu su liste najplaćenijih manekenki današnjice i nedavno su iznenadile svojim izgledom na Versaceovoj reviji. Bile su neprepoznatljive i njihove pretjerano izbijeljene obrve nisu mogle proći neprimijećeno.

Gigi Hadid je kosu obojila u platinasto plavu
Profimedia 

Gigi je sada pokazala da je kosu obojila u platinasto plavu. Manekenka je novu frizuru prošetala na Burberryjevoj modnoj reviji u Londonu, a u pojedinim trenucima dok su je fotografi snimali, zbog optičke varke je izgledalo kao da se ošišala na kratko.

Inače, Gigi i Bella su nedavno pozirale potpuno gole za Versaceovu novu modnu kampanju. Slavne sestre su utjelovile biblijski lik Eve i obje su najintimniji dio tijela sakrile torbicama Mini Medusa dok su gole grudi skrivale duge ekstenzije. Fotografija je inspirirana Rajskim vrtom pa je oko Beline noge omotana zmija, a sestre u ruci nose jabuku, simbol istočnog grijeha.

Donatella Versace je povodom kampanje izjavila: 'Obitelj je uvijek u srcu svega što radim, zbog čega volim Bellu i Gigi. One su primjer snage među sestrama i tu poruku šalju našem Versace sestrinstvu diljem svijeta.'

Podsjetimo, Gigi je u listopadu prošle godine okončala vezu sa Zaynom Malikom (29) nakon što je on imao nasilni incident s njezinom majkom Yolandom Hadid koja je poznata po tome da ima punu kontrolu nad njom i ostalo dvoje djece. Kako su prenijeli strani mediji, Zayn je tijekom svađe udario Yolandu i zbog toga dobio godinu dana uvjetne kazne.

Gigi i Bella Hadid su među najplaćenijim manekenkama današnjice
Profimedia 

Zayn je s Gigi bio od 2015. i nekoliko puta su prekidali, a u rujnu 2020. su dobili kćer Khai. Strani mediji su pisali da će se bivši par morati dogovoriti oko skrbništva nad svojim djetetom i nije poznato u kojoj su fazi s time, a manekenka je angažirala odvjetnike.

Više fotografija Gigi pogledajte u galeriji. 

Profimedia Gigi Hadid promijenila je svoj imidž nakon prekida sa Zaynom Malikom